Мем-монета зібрала $40 млн на Solana за 24 години

Мем-монета зібрала $40 млн на Solana за 24 години

Пресейл `мем` монети зібрав понад $40 мільйонів на Solana за менше ніж 24 години

Адреса на Solana (SOL) отримала понад $40 мільйонів протягом 24 годин у останній епізоді `манії пресейлів мем-монет`. Користувач на X, який підписується як Bobaoppa, опублікував адресу гаманця для інвесторів, які зацікавлені в долученні до пресейлу мем-монети з тематикою собак BOBAOPPA, з мінімальним інвестуванням 1 SOL.

Собака, яка використовується для ілюстрації та просування мем-монети, є улюбленцем Джеффрі Хуанга, який є також ідентифікатором особи за пресейлом. Криптоспільнота краще знає Хуанга як Machi Big Brother, контроверсійну постать у криптосвіті, звинуваченою в просуванні проектів децентралізованої фінансової (DeFi) для своєї вигоди, більшість з яких завершились втратами для його інвесторів.

Ці звинувачення загострилися після того, як блокчейн-дослідник, який ідентифікує себе як ZachXBT, опублікував статтю під назвою `Історія Machi Big Brother`, де він розглядає різні проекти, де Хуанг, за його словами, використовував інвесторів.

Ця стаття спровокувала позов до клевети з боку Хуанга проти ZachXBT у червні 2023 року, який був скасований в серпні того ж року після того, як блокчейн-дослідник погодився змінити частину вмісту статті.

Як раніше повідомляв Crypto Briefing, модель інвестицій пресейлу мем-монет стала популярною нещодавно зі збором $150 мільйонів у SOL за менше ніж тиждень. Вона полягає в тому, що інвестори вносять кошти на гаманець когось, а не в смарт-контракт, та сподіваються отримати мем-монету в обмін.

Цей ризикований тип інвестицій став популярним після свого першого випадку у 2024 році, коли токен `Книга Мемів` зібрав $100 мільйонів у SOL та стрімко піднявся на 5,000% за 72 години. З того часу кілька інших відомих у криптосвіті постатей намагалися повторити цю модель пресейлу.

Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Основатель Dogecoin о продаже DOGE и троллинге Bitcoin
Dogecoin | Билли Маркус раскрыл продажу DOGE и троллит Bitcoin, высмеивая рынок после заявления ФРС. DOGE создатель прокомментировал свои финансовые решения. 🚀🐕📉
Просмотреть
Оценка XRP в платежах: взгляд техдиректора Ripple
Оценка XRP в платежах: взгляд техдиректора Ripple
Техдиректор Ripple подчеркнул преимущества XRP в платежах: доступность, низкие комиссии, быстрые подтверждения. Он также отверг манипуляции ценой XRP, отметив схожесть с ценой XLM за 8 лет. В стоимости XRP за последние 24 часа наблюдается прирост на 0,66% до $0,586. 🚀📈
Просмотреть
LayerZero: перераспределение токенов ZRO, активация пользователей.
LayerZero: перераспределение токенов ZRO, активация пользователей.
Обзор на статью: LayerZero завершил перераспределение токенов ZRO и награждает активных пользователей. Дополнительные токены получат те, кто активно использовал кошельки после генерации токенов. Пользователи могут заявить свои токены в течение 30 дней. Запущена программа Pilot Quest для дополнительных наград. Выпущена программа lzCatalyst для поддержки проектов, интегрирующих технологию LayerZero. 🚀👏
Просмотреть
Pyth Network: Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi
Pyth Network: Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi
Pyth Network представил Oracle Integrity Staking для безопасности DeFi, улучшая точность данных и экономическую защиту сети. Благодаря стейкингу, стейкеры и публикаторы сотрудничают для предоставления надежных данных. Pyth укрепляет надежность и доверие в DeFi. 🔒🌐📈
Просмотреть