Нова регульована платформа для цифрових активів в Нідерландах

Нова регульована платформа для цифрових активів в Нідерландах

Bybit запускає регульовану платформу для цифрових активів в Нідерландах

Bybit, провідна криптовалютна біржа, оголосила про запуск цифрової платформи для активів в Нідерландах, відомої як Bybit.nl.

Ця цифрова платформа для активів повністю регульована в Нідерландах, де Bybit працює над тим, щоб забезпечити, що вона залишається відданою наданню першокласних послуг користувачам криптовалюти, дотримуючись при цьому існуючого регуляторного каркасу.

Bybit планує надати голландським криптоінвесторам доступ до надійного торговельного середовища за допомогою нової цифрової платформи для активів.

Криптовалютна біржа пояснила переваги, які очікують користувачів, які підписуються на платформу, включаючи доступ до широкого спектру передових торгових інструментів.

Голландські криптоінвестори, які використовують Bybit.nl, отримають великий пул фінансових продуктів, навчального матеріалу та передових торгових інструментів, що дозволить їм здійснювати свої угоди легко та ефективно.

Користувачі також матимуть доступ до локалізованої підтримки клієнтів та спільної участі у спільноті.

Команда технічної підтримки на Bybit.nl надасть локалізовану допомогу, сприяючи партнерству та інноваціям за допомогою різних ініціатив спільноти.

Bybit також приведе свій пул можливостей Web3 ближче до криптоспільноти в Нідерландах, зробивши їм легше доступ до ринку криптовалют.

Через Bybit Web3, інвестори отримають доступ до гаманця Web3 та Аркади Airdrop, якими вони можуть скористатися для унікального досвіду з криптовалютою.

Співзасновник та генеральний директор Bybit Бен Чжоу вважає, що запуск цифрової платформи для активів в Нідерландах посилив їхнє зобов`язання обслуговувати користувачів, залишаючись відповідними існуючому регуляторному каркасу.

Через наше партнерство з SATOS ми прагнемо надати голландським користувачам безпечний та безшовний досвід торгівлі, підтримуваний провідними заходами безпеки та неперевершеною підтримкою,` - вважає Чжоу.

Запуск цієї платформи здійснений завдяки партнерству між Bybit та SATOS у червні 2023 року.

SATOS є ліцензованим постачальником віртуальних активів (VASP) в Нідерландах, який визнаний Національним банком Нідерландів.

Завдяки партнерству з SATOS, Bybit готова адаптуватися до змінного регуляторного каркасу в Нідерландах та майбутнього регуляторного каркасу ЄС щодо ринків криптовалютних активів (MiCA).

Партнерство з SATOS також робить більше для поліпшення торгівельного досвіду на Bybit.nl.

Користувачі матимуть безперервні досвіди з внесення та виведення фіатних коштів, а також торгуватимуть більш ніж 300 парами криптовалют на новій платформі.

Партнерство з SATOS також гарантує користувачам Bybit.nl покращені заходи безпеки для захисту їхніх криптовалютних активів.

SATOS регулюється та контролюється Національним банком Нідерландів, що є гарантією безпеки та надійності для користувачів.

Повідомлення Bybit запускає регульовану платформу для цифрових активів в Нідерландах з`явилося спочатку на Invezz.

ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ запустит новое американское приложение осенью 2024 года, заменяя ОККоин. Будут доступны трансферты ACH, улучшая удобство пользователей. Планируется привлечение американских банков как партнеров. 📱🤝
Просмотреть
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть