Стабільність BTC після звинувачень KuCoin

Стабільність BTC після звинувачень KuCoin

KuCoin стабілізує BTC та інші криптовалюти попри волатильність

КуКоін та його засновники недавно були звинувачені в серйозних порушеннях у сфері відмивання грошей. Після цього очікувалися негативні зміни, хоча команда заверяла, що нічого не зміниться. Тепер на поверхню вийшли дві сторони. Одна стосується Bitcoin, а інша - Ether та стейблкоінів. Bitcoin залишається стабільним на мережі, але ETH та стейблкоіни не перебувають в однаковому положенні.

Резерви Bitcoin на мережі зросли на 4%, додаючи 250 BTC до екосистеми. Резерви для ETH та стейблкоінів зменшилися на 17% та 21% відповідно. Це відображає грубе виведення 20 000 ETH та стейблкоінів на суму $260 мільйонів. Аналітики вважають, що це ніщо інше, як динамічний потік ринку, який має мало спільного з тим, що сталося з KuCoin. Це припущення підтримують тим, що платформа має відмінну фінансову стійкість.

Продовжуються змішані тенденції, оскільки користувачі вирішують, чи залишати свої активи чи виводити їх з численних причин.

Проте Bitcoin може потім отримати удар. Спекуляції, що розгортаються на ринку, стверджують, що корекція ціни наближається. Це станеться, коли токен досягне ~$73,000. Наразі важко зробити прогноз про передбачуване падіння, але можна очікувати відскоку до середини поточного року, який є 2024 роком. Попит від великого громадсьтеа та інститутів може бути важливим механізмом.

Це сказавши, BTC перебуває вище $70,000 на момент написання цієї статті. Поточна вартість ~$70,025 відображає спад за останні 24 години, але це все ще зростання на ~4% за останні 7 днів. Можна припускати, що Bitcoin спробує протестувати рівень підтримки $70,000 перед тим, як стрибнути до $100,000.

Щодо KuCoin, платформі говорять про непрості часи. Недавно KuCoin стикнувся з звинуваченнями у серйозних порушеннях законів США про відмивання грошей. Засновники, Чун Ган та Ке Танг, були звинувачені у тому, що вони керували компанією, не дотримуючись базових протоколів анти-відмивання грошей.

Прокурор Південного округа Нью-Йорка навів детальні звіті дані, які вказували, що платформа можливо дозволила переміщення майже $5 мільярдів коштів. Це відбувалось точно у той момент, коли KuCoin відібрав нормальність, стверджуючи, що його операції працюють як завжди, і не очікується будь-яких перешкод.

Звіти про виведення ETH та стейблкоінів з KuCoin вразили зовнішню вартість Ether. Він спадає ​​на 1.76% за останні 24 години, торгується по ціні $3,544.13. Це також відображає лише незначний приріст на 0.755 за останні сім днів.

KuCoin та його засновники будуть перевірені за законодавством США. Якщо виявлять винними, платформа може побачити зростання діяльності, що не розмалює яскраву картину для ринку.

ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ запустит новое американское приложение осенью 2024 года, заменяя ОККоин. Будут доступны трансферты ACH, улучшая удобство пользователей. Планируется привлечение американских банков как партнеров. 📱🤝
Просмотреть
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть