Fidelity готує ETF на основі ефіру, але є перешкоди

Fidelity готує ETF на основі ефіру, але є перешкоди

Fidelity робить ще один крок до створення ETF на основі ефіру, але ймовірно залишаються перешкоди

Інвестиційна компанія Fidelity продовжує просувати свою пропозицію з приводу ETF на основі ефіру, незважаючи на невизначеність термінів схвалення таких фондів в найближчому майбутньому.

Стало відомо, що фінансовий гігант розглядає можливість запуску ETH ETF в листопаді, коли біржа Cboe — на якій торгуватиме продукт — подала форму 19b-4 від імені Fidelity.

Тепер компанія подала реєстраційну заяву — відому як Форма S-1 — у середу, що є ще одним кроком у її спробі отримати затвердження Фонду Ефіру від Fidelity.

Комісія з цінних паперів та бірж повинна схвалити форму 19b-4 і зробити ефективною форму S-1, перш ніж фонд отримає дозвіл на початок торгівлі.

Fidelity не розкрила символ або відсоток за запропонований продукт у своїй останній заяві.

Проте, подібно до інших пропозицій, заява про реєстрацію фонду містить деталі щодо намірів вкласти частину активів фонду через одного або кілька постачальників інфраструктури стейкінгу.

`У результаті будь-якої діяльності стейкінгу, в яку може втягнутися фонд, він розраховує отримати певні винагороди за стейкінг у вигляді ефіру, які можуть бути визнані для податкових цілей як дохід фонду`, — зазначається.

Опікун фонду — Fidelity Digital Asset Services — `забезпечуватиме виключний контроль і володіння приватними ключами, що відомі будь-якому застейкеному ефіру у будь-який час`, — додається у розкритті.

Fidelity є одним із численних емітентів, які прагнуть запустити ETF на основі ефіру всього лише декілька місяців після схвалення фондів на основі BTC.

Відомо, що американський регулятор цінних паперів планує прийняти рішення про ETF, які прагнуть утримувати ETH безпосередньо в кінці травня.

Деякі спостерігачі з галузі вважають, що хоча вони очікують запуск таких фондів у кінцевому підсумку, SEC ймовірно буде відтягувати планку. Інші більш оптимістичні, враховуючи схвалення регулятором ETF на основі фьючерсів на ефір у жовтні — дія, яка у кінцевому підсумку допомогла схвалити фонди на основі BTC.

Засновник SkyBridge Capital Антоніо Скарамуччі зазначив під час панельної дискусії на саміті цифрових активів Blockworks на минулому тижні, що він очікує від Голови SEC Гері Генслера `дії, які затримають це`.

Головний оперативний директор Gemini Маршалл Бірд сказав, що може знадобитися ще шість-дев`ять місяців, перш ніж SEC схвалить ETF на основі ефіру — додавши, що фонди, які стейкують свої активи, `не будуть версією номер один`.

Намагання Fidelity та інших акціонерів вивести на ринок ETF на основі ефіру приходить у той час, коли ETF на основі біткоїна продовжують привертати активи інвесторів.

Десять американських ETF на основі біткоїна отримали чистий приплив коштів приблизно на 11,7 мільярдів доларів з моменту запуску 11 січня. Ще один фонд приєднався до категорії у середу, коли фонд на основі фьючерсів на біткоїн від Hashdex був затверджений для утримання BTC безпосередньо.

Перспективы курса Ether: Steno Research
Перспективы курса Ether: Steno Research
Steno Research считает, что падение курса Ether может завершиться, благоприятно для Ethereum активность onchain. ETH выросла на 8%, а CD20 - на 11%. Ethereum превосходит биткоин в развитии DeFi и NFT. Учет ETF и снижение доходов от транзакций причины превосходства биткоина, считает аналитик. Ethereum может стать контрарианской ставкой к концу года. 😎⚡
Просмотреть
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Ethereum достигла отметки $2,500, возможен рост до $2,550. Приоритет на боковике $2,480. MACD снижается, RSI повышается. Поддержка на уровне $2,385, сопротивление на $2,500. 📈🚀
Просмотреть
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Эфириум растет на 6% после решения разделить обновление Pectra на две фазы в 2025 году. Ожидается улучшение опыта использования кошелька и улучшение работы Ethereum Virtual Machine. Важно преодолеть сопротивление в $2,595. 🚀📈
Просмотреть
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум (ETH) нацелен на $2,800. Киты накапливают ETH, торговый объем растет, цена растет на 6%. Технический анализ предвещает рост до $2,800. Буллиш настроение трейдеров. 🚀📈
Просмотреть