Звязок між розробниками Munchables: таємний хакер ZachXBT

Звязок між розробниками Munchables: таємний хакер ZachXBT

Чотири розробники, пов`язані з експлойтом Munchable, є тією самою особою - ZachXBT

ZachXBT, відома криптоособистість, відома своїми дослідженнями on-chain, вважає, що чотири розробники, пов`язані з останнім використанням Munchables, є тією самою особою. У нещодавньому пості на X, детектив 2D підкреслив зв`язки між розробниками та як вони вказують на уявних персонажів однієї особи.

  • Чотири різних розробники, яких найняла команда Munchables та пов`язали з експлойтером, ймовірно, всі є однією й тою ж особою, оскільки вони:
  • рекомендували одне одного на роботі
  • регулярно переказували платежі на ті ж самі дві адреси в обмін на депозити
  • фінансували бали один одному

За даними ZachXBT, всі чотири розробника рекомендували одне одного на роботу з Munchables. За його настановою він виявив, що розробники регулярно переказували платежі на ті самі дві адреси в обмін на депозити, що вказує на те, що персонажі фінансували бали один одному.

Тим часом, детектив on-chain надав додаткові відомості про адресу експлойтера та адреси обміну депозиту, незважаючи на те, що він твердив, що вони залишаються тією самою людиною. Він ідентифікував `уявних` персонажів за їх GitHub іменами користувачів: NelsonMurua913, Werewolves0493, BrightDragon0719 та Super1114.

У вівторок, 26 березня, Munchables повідомила через свій офіційний акаунт X, що хакери скомпрометували їх платформу. Web3 геймінгова платформа на базі Ethereum Layer 2 Blast втратила $62,5 мільйона у одному із найбільших використань року. ZachXBT виявив адресу експлойтера незабаром після звіту Munchable, зауваживши, що на адресі було приблизно 17 400 ETH.

Після використання, проект GameFi підтвердив відстеження руху активів для зупинки транзакцій. Проект також пообіцяв користувачам оновлювати із процесу відстеження, оскільки вони шукали рішення для використань. Munchable також підтвердила виділення компенсаційного бажанця для всіх користувачів, які мали ETH в депозиті, щоб відновити свої кошти.

Дані від Defillama показують стрімке падіння загальної вартості заблокованої вартості Munchable (TVL) після використань. TVL ігрових проектів впали з $96,16 мільйона до $34,17 мільйона за кілька годин. Munchable не надала додаткової інформації користувачам майже через 24 години після використання. Однак спільнота проекту залишається сподівальною, оскільки команда та інші зацікавлені сторони продовжують відстежувати транзакції.

Два задержано по делу о краже криптовалюты на $243 млн
Два задержано по делу о краже криптовалюты на $243 млн
Криптовалютная кража на $243 млн. В результате расследования задержаны два человека. Более $9 млн были заморожены. Киберпреступники использовали украденные средства на покупку роскошных товаров. ФБР произвела облаву в Майами. Нет комментариев от полиции. 🕵️‍♂️🔒🛡️🚓
Просмотреть
Протокол Ethena Labs приостановил деятельность после взлома учетной записи - важное уведомление
Протокол Ethena Labs приостановил деятельность после взлома учетной записи - важное уведомление
Ethena Labs приостановила деятельность из-за взлома сайта. Пользователям рекомендуют не взаимодействовать с поддельными сайтами. ⚠️⛔
Просмотреть
Мошенники на крипторынке: фальшивые проекты и убытки.
Мошенники на крипторынке: фальшивые проекты и убытки.
Обзор: Фальшивые проекты используют имя Трампа для мошенничества. Мошенники заработали миллионы на фальшивых токенах WLFI. Даже официальный запуск еще не состоялся, но уже тысячи потеряли деньги. 😡🚨
Просмотреть
Пять ключевых признаков криптовалютной схемы Понзи
Пять ключевых признаков криптовалютной схемы Понзи
Обзор: Схемы Понзи в криптовалюте - ждут убытки. Избегай фейковых сайтов и продавцов. Доходы не гарантированы, будь внимателен! 🚫💰
Просмотреть