Криптобіржа KuCoin втратила понад $1 млрд після звинувачень США

Криптобіржа KuCoin втратила понад $1 млрд після звинувачень США

КуCoin зафіксував витоки понад 1 мільярда доларів США після звинувачень у відмиванні грошей у США. Криптовалютна біржа KuCoin побачила понад 1 мільярд доларів витоку за останні 24 години після того, як прокурори США оголосили звинувачення проти біржі та двох її засновників, Чун Гана і Ке Танга, у порушенні законів про протидію відмиванню грошей.

Міністерство юстиції США розкрило у своєму звинуваченні, що криптовалютна біржа не реєструвалася в жодному урядовому органі США, незважаючи на роботу як грошово-передавальне підприємство та надання послуг понад 30 мільйонам клієнтів.

Біржа також не мала жодної програми KYC (пізнай свого клієнта) чи AML (протидія відмиванню грошей) до 2023 року. За останні 24 години #KuCoin побачив витік $1.197 мільярда через новини.

Включено: 274 млн $USDT 19866 $ETH ($72 млн)

Користувачі почали виводити активи для уникнення потенційних ризиків, наприклад, кит вивів 532B $PEPE ($4.35 млн) $PEPE 6 годин тому.

Дані: https://t.co/PMnxW0etPY

КуCoin резерви падають після звинувачення від US DoJ

За даними аналітичної фірми Scopescan, понад 1 мільярд доларів покинуло платформу за останні 24 години. Поточний баланс на KuCoin по всіх ланцюжках - 3.821 мільярда доларів, значний спад зі 4.8 мільярда. Понад 274 мільйони доларів в USDT, понад 155 мільйонів доларів в Ethereum та 90 мільйонів доларів в BTC виходили з біржі за останні 24 години.

Декілька криптокитів також почали виводити свої кошти з KuCoin після того, як DoJ оголосив звинувачення проти біржі. Через негативні новини про #KuCoin кити переносять активи з #KuCoin на інші біржі.

Кит `0x1abc` вивів 54 млн $USDT з #KuCoin та перевів їх на #OKX за останні 9 годин.

Кит `0x5212` вивів 32 млн $USDT з #KuCoin та перевів їх на #Bybit 50 хвилин тому... pic.twitter.com/7A74OrdtE7

Зіткнувшись з кримінальним розслідуванням в США в 2023 році та наростаючим регуляторним тиском зі сторони Китаю, KuCoin, за звітами, розглядав можливість закриття або продажу біржі. Слухи про потенційне придбання навіть дійшли до конкурентів, наприклад, Binance. CFTC класифікує ETH як товар

Американська CFTC класифікувала кілька основних цифрових активів, включаючи Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), а також стейблкоїни, такі як USDC та USDT, як `товари` у своєму звинуваченні проти KuCoin. Це звинувачення проливає нове світло на триваюче розслідування SEC щодо Ethereum Foundation, де, як повідомляється, збиралися класифікувати Ether (ETH) як цінний папір.

CFTC додатково заявила, що вона прагне `позбавлення, цивільні грошові штрафи, постійні заборони на торгівлю та реєстрацію, а також постійний судовий наказ про заборону подальших порушень CEA та регуляцій CFTC, які закладені у звинуваченні.`

ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ запустит новое американское приложение осенью 2024 года, заменяя ОККоин. Будут доступны трансферты ACH, улучшая удобство пользователей. Планируется привлечение американских банков как партнеров. 📱🤝
Просмотреть
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть