CashFusion: максимальна конфіденційність у гаманцях eCash

CashFusion: максимальна конфіденційність у гаманцях eCash

CashFusion introduces eCash wallets for maximum privacy on Blockchains

Некастодіальний гаманець, такий як CashFusion, ефективно зміцнив безпеку численних користувачів після шахрайських схем у криптовалюті. Ці рішення дозволяють більшій кількості користувачів довіряти криптосистемі та безпечно управляти своїми активами, не переймаючись через уразливості безпеки.

Перевага використання некастодіального протоколу конфіденційності полягає в тому, що він не зберігає особисті ключі, резервні файли або дані користувача на своїх серверах. Ключі шифруються та зберігаються лише на пристроях користувача. На відміну від інших сервісів змішування монет, технологія CashFusion дозволяє перемішування численних монет eCash одночасно, переплутуючи їх сліди. Після цього користувачі можуть вивести таку ж суму валюти, яку вони внесли у готівковий мікс, не маючи можливості відслідкувати монети до сервера, додаючи додатковий рівень безпеки до всього процесу.

Користувачі можуть автономно генерувати транзакції з іншими користувачами за допомогою CashFusion. Пулуючи вхідні дані та вихідні дані кожного користувача, який бере участь у готівковому міксі, ці транзакції ефективно усувають будь-яку взаємозв`язок між кредитним джерелом коштів та джерелом транзакції.

CashFusion стверджує, що вони поліпшують ці поєднані транзакції XEC. Замість індивідуальних транзакцій, вони генерують величезні, `гігантські` транзакції, що поєднують всі вхідні дані та вихідні дані учасників. Це значно збільшує кількість можливих транзакцій, роблячи їх складними для аналітики. Крім того, мережа Tor від CashFusion додає шар секретності до транзакцій. Tor, відомий своєю анонімністю, приховує IP-адресу користувача. Це заважає серверу можливо пов`язати компоненти транзакції на основі IP-адрес, забезпечуючи вищий рівень конфіденційності.

Після того, як монети користувача пройшли одну або декілька транзакцій `Fusion`, їх вважають `злитими` і їх можна легко витрачати без проблем конфіденційності, які виникають у зв`язку з громадськодоступним блокчейном. Cash Fusion робить неможливим відстеження транзакцій, навіть коли дані про транзакцію стають загальнодоступними.

CashFusion тепер пропонує конфіденційне рішення для монет XEC, яке сумісне з гаманцями Electrum ABC та StackWallet eCash. Незабаром платформа сподівається розширити свою сумісність для включення більше гаманців.

eCash також планує створити Мережу Знань Subnet (ZK-Subnet), яка забезпечить необов`язкову та надійну конфіденційність. Цей налаштовуваний метод дозволить користувачам вибирати рівень анонімності, який вони бажають мати, переміщаючи анонімні ZK-транзакції до необов`язкової підмережі. Це міцне рішення конфіденційності дозволить більшій кількості користувачів брати участь у транзакціях в блоці, відомій як лідер у властивостях конфіденційності, орієнтованих на користувача, у криптовалюті.

Два задержано по делу о краже криптовалюты на $243 млн
Два задержано по делу о краже криптовалюты на $243 млн
Криптовалютная кража на $243 млн. В результате расследования задержаны два человека. Более $9 млн были заморожены. Киберпреступники использовали украденные средства на покупку роскошных товаров. ФБР произвела облаву в Майами. Нет комментариев от полиции. 🕵️‍♂️🔒🛡️🚓
Просмотреть
Протокол Ethena Labs приостановил деятельность после взлома учетной записи - важное уведомление
Протокол Ethena Labs приостановил деятельность после взлома учетной записи - важное уведомление
Ethena Labs приостановила деятельность из-за взлома сайта. Пользователям рекомендуют не взаимодействовать с поддельными сайтами. ⚠️⛔
Просмотреть
Мошенники на крипторынке: фальшивые проекты и убытки.
Мошенники на крипторынке: фальшивые проекты и убытки.
Обзор: Фальшивые проекты используют имя Трампа для мошенничества. Мошенники заработали миллионы на фальшивых токенах WLFI. Даже официальный запуск еще не состоялся, но уже тысячи потеряли деньги. 😡🚨
Просмотреть
Пять ключевых признаков криптовалютной схемы Понзи
Пять ключевых признаков криптовалютной схемы Понзи
Обзор: Схемы Понзи в криптовалюте - ждут убытки. Избегай фейковых сайтов и продавцов. Доходы не гарантированы, будь внимателен! 🚫💰
Просмотреть