Neutronpay отримала $1.5 мільйона для розширення Lightning Network

Neutronpay отримала $1.5 мільйона для розширення Lightning Network

Компанія Neutronpay отримала $1.5 мільйона фінансування для розширення біткоін мережі Lightning в Південно-Східній Азії.

Компанія Bitcoin Lightning Network Neutronpay отримала місткове фінансування в розмірі $1.5 мільйона, яке очолив Axiom Capital, за інформацією з прес-релізу, надісланого на Bitcoin Magazine. Ця інвестиція призначена для того, щоб допомогти Neutronpay привести миттєві та ефективні рішення для оплати в цифровій економіці Південно-Східної Азії з використанням біткоїна.

«Ми раді продовжувати підтримку Альберта та команди, як вони підтверджують корисність інфраструктури Lightning в Південно-Східній Азії,» - каже Аллен Фаррінгтон від імені Axiom. «Ми очікуємо, що буде продовжуватися нормалізація переваг Lightning Network над традиційними банківськими рейками для різних категорій оплати і ми раді підтримати Neutronpay як одну з провідних компаній на передньому краї цієї технології.

Підтримка Axiom Capital відображає їхню довіру до здатності Neutronpay продемонструвати переваги, які може принести Lightning Network Південно-Східній Азії, оскільки ця технологія очікується перевершити традиційні банківські рейки для різних категорій оплати.

«Цей ключовий віхтельник є значним розширенням наших операцій по всій Південно-Східній Азії та далі, вирушаючи в динамічні ринки Північної Азії», - сказав Альберт Буу, Засновник та Генеральний директор Neutronpay. «Використовуючи неперевершені можливості Lightning Network, ми не тільки сприяємо швидшим і більш ефективним транзакціям, але також відкриваємо нові можливості в цифровій економіці.

Neutronpay також зазначила, що визнає важливість культурної інтеграції в Південно-Східній Азії, тому компанія виходить за межі фінансових транзакцій і має на меті вирівняти з культурними та економічними наративами регіону.

Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
🔍📰 Активация древних кошельков Bitcoin 2009 года привлекла внимание, сумма 2400 BTC на $141 млн была потрачена, вызывая интерес у криптосообщества. 🤔💰🔗
Просмотреть
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO предвещают возможную остановку ралли биткойна после достижения отметки $64K. Социальные метрики говорят о возможной коррекции на фоне спекуляций вокруг действий ФРС. После краткосрочного роста до $64K, биткойн вернулся к $63K. Рынок готовится к возможному откату из-за высоких уровней FOMO.📉🔍
Просмотреть
Биткоин и золото: причины роста
Биткоин и золото: причины роста
🔥 Биткоин и золото растут благодаря увеличению ликвидности, расширению балансов центральных банков и снижению ставок ФРС. Оба актива достигли новых рекордов, подтверждая свою прибыльность в текущей экономической ситуации. 💰📈🌟
Просмотреть