Анкр у партнерстві з Prom для розширення на L2 RPC

Анкр у партнерстві з Prom для розширення на L2 RPC

Ankr створює партнерство з Prom для розширення на L2 RPC

Ankr, відома платформа DeFi, розпочала нову співпрацю для розширення свого охоплення. Згідно з компанією, партнерство з Prom (zkEVM L2) спрямоване на надання розробникам можливості розробляти на цій платформі для взаємопов`язаних та масштабованих децентралізованих додатків. Крім того, відповідна спільна робота також дозволить користувачам виконувати запити. Більше того, вони також можуть отримувати інформацію аналогічно результатам, пов`язаним з операціями завершення ноди.

📢 Ankr із задоволенням оголошує нове доповнення до нашої служби RPC: @Prom_io, модульний zkEVM Layer 2.

Prom забезпечує взаємодію між різними ланцюжками, включаючи як EVM, так і невідповідні мережі 🔄

Прочитайте наш блог для отримання додаткової інформації щодо цієї інтеграції⤵️… pic.twitter.com/FVdeTYSahB — Ankr (@ankr) 25 березня 2024 Ankr Partners with Prom for Development on L2 RPC

Prom діє як модульний L2, який використовує технологію zkEVM. Він пропонує взаємодію між різними ланцюжками. Беруть до уваги як невідповідні, так і сумісні з EVM мережі. Платформа надає доказ передачі на додаткові ланцюжки понад вибраний ланцюжок розрахунків. Таким чином, вона розвиває міст між різними екосистемами.

Метою Prom є подолання обмежень одноланцюжковості, пропонуючи дуже гнучке рішення для підвищення прийняття. Компанія надає ряд функцій, що стосуються сектору Web3, для повного відповідності ринковому наративу. Іншою метою є розробка основи для широкої блокчейн-екосистеми. Віддалені процедурні виклики (RPC) Prom від Ankr поєднують гаманці, додатки або інтерфейс командного рядка з L2 Prom.

Ці RPC працюють як маршрутизатори та вісники блокчейну, що розповсюджують інформацію on-chain між вузлами, децентралізованими додатками та користувачами. В результаті цього вони виконують необхідні завдання, такі як трансфери, поповнення балансів гаманців тощо. Кінцеві точки RPC Prom надають розробникам доступ до прямого втручання в Prom. Розробка на Prom вважається відповідним вибором для створення винагороджуваних та масштабованих децентралізованих додатків. Процедурні виклики Prom допомагають розробникам з економією часу та інструментами нового покоління.

Однак для цього потрібен доступ до інформації на вузлах на Prom. Таким чином, RPC Ankr вирішує наступні проблеми розробників. Відповідні RPC повністю усувають необхідність у розгортанні вузлів Prom розробниками. Це може бути потенційно заощаджуючим час із вирішенням проблем вузлів.

Преміальний план RPC Ankr швидко надає доступ до найкращих інструментів для розробки додатків. До цього входить не менше 1,500 запитів до Prom на секунду разом із присвяченими кінцевими точками Prom. Пріоритетні запити - це ще один особливий аспект окрім можливостей WebSockets. Він підтримує відкрите програмне забезпечення та додатки, які вимагають доступу до Prom. Крім того, він також підтримує мережі Prom.

ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
Обзор: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync - ведущие платформы с высоким потенциалом Airdrop.🌟🚀 Лучшие решения для инвесторов и энтузиастов криптовалют.
Просмотреть
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть