Bithumb планує IPO: швидкотрековий лістинг на горизонті

Bithumb планує IPO: швидкотрековий лістинг на горизонті

Bithumb планує IPO `прискорити`, оскільки південнокорейська криптобіржа очікує на публічне списування

Південнокорейська біржа Bithumb планує прискорити свої плани IPO - може розглянути швидкотрекове первинне публічне пропозиція через те, що ринок биків криптовалют продовжується.

Згідно з Hanguk Kyungjae, Bithumb має намір `прискорити` свій запропонований лістинг KOSPI. IPO Bithumb: біржа вживає рішучих заходів

Засіб масової інформації повідомив, що Bithumb оголосив, що біржа відділить свої утриманія від операцій у відокремлену компанію. Вона тимчасово називає цю фірму Bithumb Investment.

Компанія опублікувала документ про реєстраційне подання з 22 березня, де детально описано її плани.

Нова компанія буде контролювати утриманія, інвестиції та операції з нерухомості Bithumb.

Тим часом, сутність, відома в даний час як Bithumb Korea, буде зосереджена на операціях криптовалютної торгівлі.

Компанія планує розділити акції в Bithumb у співвідношенні 6:4. План буде внесений на розгляд зборів акціонерів 10 травня.

Якщо акціонери схвалять, Bithumb Investment офіційно запуститься 13 червня, повідомило засобу масової інформації.

Акціонерам, ймовірно, буде повідомлено, що вони `отримають нові акції в новій корпорації пропорційно до їх наявних акцій`.

Фірма не зачепила питання бюджетних справ, зокрема розслідування щодо якби справжній власник Bithumb. Здаєть воно хоче віддатися від таких питань. Здається, що воно хоче, щоб успіх або інакше IPO був результатом його основного бізнесу обміну. Іноземні інвестори продовжили свою смугу покупок, купивши чисту покупку 14,401 трильйонів вона в #KOSPI #акція у цьому році, зазначає #Корейська біржа. Ця цифра набагато перевищує загальну чисту покупку в 11,424 трильйонів вона в минулому році.

Чи може Bithumb прискорити свої плани Лістингу?

Бізнес, пов`язаний з Bithumb, в останні місяці стрімко розвивався. Фірма, донедавна, пропонувала торгівлю без комісій з метою відновлення частки на ринку від свого найбільшого конкурента Upbit.

Відродження торгівлі Bitcoin (BTC) на рівні роздрібного споживача також призвело до зростання торгових об`ємів в Південній Кореї. Нація відома своєю захопленістю криптовалютами. Але у неї є мізерна кількість платформ, які мають ліцензії на торгівлю фіатними криптовалютами. Торгові об`єми на криптобіржі Bithumb за останні 12 місяців. (Джерело: CoinGecko)

Біржа сподівається, що відокремлення допоможе `додатково збільшити можливість запуску IPO` через створення сутності, яка `сконцентрована на обмінному бізнесі`, відзначено засобом масової інформації. Воно додало:

`Нові бізнеси поза основними обмінними операціями будуть переслідуватися з швидкістю через нові корпорації - без обмеження від IP-адреси біржі.`

Представник Bithumb сказав, що цей крок `пропагуватиме ефективність`. Офіційник додав, що це також `підвищить зростання` `обмінних операцій` з `окремими власність моделі`.

Раніше Bithumb сказав, що вона розглядає дебют на KOSPI в 2025 році. Новий хід може потенційно допомогти біржі прискорити свій лістинг.

Без огляду на час, однак, біржа, ймовірно, отримає можливість стати першою південнокорейською торговою платформою, яка стане публічною.

Оператор Upbit Dunamu вважається `занадто великим`, щоб дебютувати на KOSPI. Розмови про подібний до Coinbase NYSE Dunamu лістинг охололи протягом барабану 2022 року.

Прецедентін дикацій на криптобіржі Upbit протягом останніх 12 місяців. (Джерело: CoinGecko)

Однак, ще одна фірма, пов`язана з Upbit, також планує запустити власну пропозицію IPO, а саме небанкі K Bank.

K Bank надає банківські послуги стилю `встановлення відключення` клієнтами Upbit. Партнерство дозволило K банку збільшувати його користувачну базу експонентціально протягом останніх років, і може також призвести до того, що банк запуститься на KOSPI найближчим часом.

ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ запустит новое американское приложение осенью 2024 года, заменяя ОККоин. Будут доступны трансферты ACH, улучшая удобство пользователей. Планируется привлечение американских банков как партнеров. 📱🤝
Просмотреть
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть