Bitcoin зазнає першого золотого креста у своїй історії

Bitcoin зазнає першого золотого креста у своїй історії

Bitcoin бачить свій перший щотижневий `золотий крест`. Ринкові ентузіасти називають його `золотий крест`, що свідчить про позитивний зрушення у цінах активів, і тепер цей маркер нарешті з`явився на щотижневому графіку ціни біткоїна (BTC).

50-тижневий простий рухомий середній (SMA) на біткоїні перетнув 200-тижневий SMA вперше в історії, підтверджуючи золотий крест. Фраза та її протилежність, `хрест смерті`, в якому короткий SMA опускається нижче тривалого SMA, походять з Японії, за даними деяких підручників з технічного аналізу.

Багато трейдерів розглядають такі перетини як передвісники майбутніх подій, золотий крест сигналізує про довгостроковий ринок биків.

Бикову інтерпретацію можна викликати тим, що середні значення базуються на минулих даних і тенденціях, які відстають від цін. Іншими словами, середні значення представляють те, що сталося у минулому, і перший золотий крест на щотижневому графіку є результатом росту ціни біткоїна на понад 70% до рівня $42,700 за чотири місяці.

Таким чином, досвідчені трейдери вважають перетини відстаючими показниками, які часто співпадають з виснаженням тенденції. Наприклад, щотижневий хрест смерті, підтверджений в початку 2023 року, позначив дно ведмежого ринку. Золоті і смертельні перетини на щоденному графіку біткоїна мають змішаний рекорд передбачення бикових і ведмежих тенденцій.

Ралі біткоїна вже зупинилося, з криптовалюта торгується на 10% нижче від максимуму близько $49,000, зафіксованого після початку торгів 11 біржевих фондів (ETF) в США минулого четверга.

За спостереженнями, биковий рух втрачає моментум через те, що початкові потоки коштів від ETF не відповідають надмірним очікуванням ринку.

`Чистий потік коштів від ETF склав 965 млн доларів (включаючи стартові кошти), наразі дуже міцний старт. Проте, ціна на ринку знижується після піднесення настроїв, оскільки інвестори встановили необґрунтовано високі очікування стосовно запуску`, - сказав Грег Ціполяро, Глобальний керівник досліджень в NYDIG, у вівторок у листівці.

Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Биткоин и S&P 500 демонстрируют растущую корреляцию, вызванную входом институциональных игроков и снижением ставок ФРС. Биткоин превзошел большинство альткоинов, достигнув $63,000. Ожидается увеличение корреляции из-за ETF и снижения ставок. 🔗📈🚀
Просмотреть
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Цена биткойна преодолевает сопротивление и нацеливается на $65 тыс. Быки поднимают цену, сформировав восходящий тренд. Технические индикаторы в сторону роста. 🚀💰
Просмотреть
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
🔝🌍 США лидируют с $12.16 млрд биткойнов, Великобритания, Бутан и Сальвадор следующие. США активны, Великобритания пассивна, Бутан и Сальвадор часто проводят транзакции. Каждое правительство имеет уникальный подход к управлению своими крипто-активами.
Просмотреть
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Аналитик Джейми Кутс считает, что криптовалютный рынок близок к завершению медвежьего тренда. Уровень Bitcoin в $63 000 может быть сигналом возможного бычьего ралли. Подъем индекса сезона альткоинов и активность смарт-контрактов также указывают на оптимизм. 📈🐂
Просмотреть