Недооцінені ризики в L2 проектах: вчимося на прикладі SBF

Недооцінені ризики в L2 проектах: вчимося на прикладі SBF

Як уникнути ще одного досвіду SBF у наступному циклі L2 - CEO Aval Labs

Емін Гун Сірер, генеральний директор Ava Labs, відзначив червоні прапори, які користувачі повинні враховувати перед інвестуванням у нові L2 проекти у наступному циклі. За словами Сірера, ігнорування цих червоних прапорів може призвести до результату, схожого на те, що сталося з Семом Бенкман-Фрідом, за яким багато людей слідували на підставі поверхневих рис.

Сірер перерахував червоні прапори через недавній пост на X, вказавши відсутність наративу, який відповідає техніці проекту, як перший сигнал нерентабельності. Наприклад, він вважає, що централізовані послідовники та L2, які не мають доказів шахрайства, є нерентабельними і суперечать криптовалюті.

Засновник Ava Labs не підтримує проекти, які продаватимуть токени зараз для того, щоб зібрати кошти на роботу, яка призведе до іншої технології в майбутньому. За його словами, третій шип Howey Test позначає такі вправи як Пропозиції Захисту.

У продовження Сірер порівняв засновників, які розлучають особисті токени до запуску з Бенкман-Фрідом. Він вважає, що їхні риси схожі, з потенційно подібними результатами. Він також відзначив, що продажі на суму восьми цифр до запуску для `подяки персоналу` так само, як і випадання грошей від користувачів Бенкман-Фрідом через те, що він є `ефективним альтруїстом`.

Сірер вважає, що проекти з токенами з низькою плавучістю ризиковані та нерентабельні. Він навів приклади маніпулювання Бенкман-Фрідом оцінками токенів з низькою плавучістю та позикування проти них як приклад, з якого користувачам варто вчитися. Крім того, експерт з блокчейна порадив користувачам не нехтувати поведінковими моделями засновників. Наприклад, `засновники скаржаться, що вилітає кокаїн` є сигналом, який ніхто не повинен вважати легковажливо.

Фласкав Засновник Ava Labs пояснив, як користувачі криптовалюти можуть перевірити нові проекти на автентичність. Він відзначив, що у криптографії відразу кілька аутентичних блокерів. Наприклад, масштабованість та продуктивність були визначними проблемами у минулому циклі, а Avalanche та Solana надали два підходи для їх вирішення.

Сірер вважає, що блокери цього циклу пов`язані з підтримкою кількох використань на тій самій платформі та інтеграцією з TradFi. Він порадив користувачам досліджувати нові проекти, щоб побачити, чи приносять вони щось революційне для вирішення значних проблем у криптовалюті.

Відомості, наведені в цій статті, призначені лише для інформаційних та освітніх цілей. Стаття не становить фінансових порад або порад будь-якого роду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які втрати, понесені в результаті використання змісту, продуктів або послуг, згаданих. Читачам рекомендується проявляти обережність перед тим, як вживати будь-які дії, пов`язані з компанією.

ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
Обзор: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync - ведущие платформы с высоким потенциалом Airdrop.🌟🚀 Лучшие решения для инвесторов и энтузиастов криптовалют.
Просмотреть
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть