Продажний сигнал: Негативний настрій на Біткоїн продовжується

Продажний сигнал: Негативний настрій на Біткоїн продовжується

Продажний сигнал: Негативна настановленість на Біткойн продовжується

Спроба Біткойна (BTC) відновитися та повернутися до свого історичного максимуму понад $73,000 зазнає перешкод, оскільки актив в даний час торгується нижче рівня $70,000 в очікуванні перед подією халвінгу. Останні рухи ціни призвели до негативних прогнозів ціни на Біткойн, і частина ринку вважає, що перспектива є частиною передведмежевого відступу перед халвінгом.

Наприклад, експерт з торгівлі криптовалютами Алан Сантана, у публікації на TradingView 23 березня, попередив інвесторів про готовність до продажу, зауважуючи, що негативна настановленість на Біткойн залишається міцною.

З Біткойном, який має проблеми зі зламанням опори на рівні $65,000, Сантана прогнозує подальшу нисхідну траєкторію для Біткойна впродовж наступних днів або навіть тижнів. Цей нисхідний рух передбачається слідувати певному шаблону формування дна, накопичення та сигналів на розворот перед будь-яким потенційним відновленням.

За словами аналітика, Біткоін постійно торгується вище експоненційного середнього 21 (EMA21) щоденно, підтверджуючи негативний настрій на ринку. Сантана прогнозує, що наступною метою для Біткоіна буде приблизно $59,000 в короткостроковій перспективі, з очікуванням швидкого пробиття цього рівня. Наступні рівні, на які варто звернути увагу, - це $55,000, з можливим дном на рівні $51,000-$53,000.

`Просто тримайте в голові, що перший звал буде швидким, і 20-30% зникне, щоб не повертатися протягом 6-8 місяців`, - сказав він. Рівні для слідкування за Біткоїном

Досліджуючи короткострокові лінії тенденції Біткоїна, торговельний експерт зауважив, що криптовалюта в даний час знаходиться в межах негативної зони, що свідчить про пануючий негативний настрій серед трейдерів.

Для переходу до бичачого руху Біткоїну потрібно перевищити та закрити вище рівня $68,500, і передумовою позитивного сигналу є рух вище $66,666.

`Щоб розглядати биччю потенційність або повертатися до гри в цьому графіку, Біткоїн повинен рухатися вище та закривати вище $68,500. Рух і закриття вище $66,666 - це гарний старт. Будь-яка торгівля нижче $65,000, і негативна настановленість залишається міцною, поки ми чекаємо на менші ціни`, - додав він.

В останні дні Біткоїн зазнав підвищеної волатильності, тимчасово досягнувши практично $60,000. Аналітики пояснюють цю корекцію в частині перегрітих ринкових умов, характеризуючи її як `передведмежевий відступ`, оскільки наближається подія халвінгу Біткоїна приблизно за 30 днів.

Тим часом спостерігачі на ринку вказують на те, що волатильність також впливає на виведення із фондів з офшорних біткоїн-біржевих фондів (ETF), які бачили послідовні дні виведення коштів. Аналіз ціни Біткоїну

На момент публікації, Біткоїн торгувався за $64,5700 з втратами практично 5% за останні сім днів. Варто зауважити, що раніше цього тижня Біткоїн тимчасово доторкнувся до рівня $68,000 перед коригуванням.

Загалом, ціна Біткоїна залишається на рішучому перехресті, оскільки він стикається з викликом повернутися до рівня $65,000. Продовження торгівлі нижче цього позначення зробить його уразливим для втрат нижче $60,000.

Відмова від відповідальності: Вміст на цьому сайті не слід вважати інвестиційним порадою. Інвестування є спекулятивним. При інвестуванні ваш капітал підлягає ризику.

Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
🔍📰 Активация древних кошельков Bitcoin 2009 года привлекла внимание, сумма 2400 BTC на $141 млн была потрачена, вызывая интерес у криптосообщества. 🤔💰🔗
Просмотреть
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO предвещают возможную остановку ралли биткойна после достижения отметки $64K. Социальные метрики говорят о возможной коррекции на фоне спекуляций вокруг действий ФРС. После краткосрочного роста до $64K, биткойн вернулся к $63K. Рынок готовится к возможному откату из-за высоких уровней FOMO.📉🔍
Просмотреть
Биткоин и золото: причины роста
Биткоин и золото: причины роста
🔥 Биткоин и золото растут благодаря увеличению ликвидности, расширению балансов центральных банков и снижению ставок ФРС. Оба актива достигли новых рекордов, подтверждая свою прибыльность в текущей экономической ситуации. 💰📈🌟
Просмотреть