Негативне вплив рішення SEC на ETF Ethereum Grayscale

Негативне вплив рішення SEC на ETF Ethereum Grayscale

Комісія з цінних паперів та бірж знову відкладає рішення щодо ETF на Ethereum від Grayscale

Комісія з цінних паперів та бірж США відклала рішення щодо затвердження заявки на ETF на Ethereum від Grayscale Ethereum Futures Trust, повідомила агентство у документі, поданому у п`ятницю. Новий термін - 30 травня.

Закон про біржову діяльність 1934 року надає комісії 180 днів або шість місяців з моменту публікації повідомлення про запропоновану зміну правил. Заявка Grayscale була подана вперше у вересні, і комісія відклала рішення у листопаді.

`Комісія вважає за доцільне призначити більший термін для видачі наказу про схвалення або відхилення запропонованої зміни правил, щоб мати достатньо часу для розгляду запропонованої зміни правил та піднятих у ній питань`, - зазначила SEC, повторюючи попередні оголошення.

ETF на Bitcoin та Ethereum - це тип інвестиційного фонду, який відстежує ціну цифрових активів і торгується на традиційних фондових біржах, надаючи інвесторам можливість інвестувати в криптовалюту без необхідності утримувати токени безпосередньо. Ф’ючерний ETF фокусується на майбутній ціні активу, на відміну від спот ETF, який відстежує поточну ціну в реальному часі.

У січні після схвалення 11 Bitcoin ETF кістяковий, SEC відклав своє рішення щодо спот-ETF на Ethereum від Grayscale та BlackRock. Наступного місяця SEC відклала своє рішення щодо спільної заявки на спот-ETF на Ethereum від інвестиційних фірм Invesco та Galaxy Digital.

Хоча рішення SEC щодо ETF на ф’ючерси на Ethereum від Grayscale може розчарувати криптовалютних інвесторів та ентузіастів, деякі кажуть, що відкладення агентства - це добра річ, що дозволяє більшій участі в Bitcoin ETF.

“Спот ETF на Ethereum збере більше активів, якщо вони запустяться в грудні, на відміну від того, якщо вони запустяться в травні”, - написав у Twitter головний інформаційний директор Bitwise Метт Хоуган. `ТрадФі потребує більше часу для усвідомлення Bitcoin ETF`.

Відкладення рішення SEC щодо ETF на Ethereum додає негативного тиску, що тягне ціну Ethereum вниз. У п`ятницю Ethereum впав на 10,4% за тиждень і зараз торгується по $3,289, згідно з Coingecko.

Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Ethereum достигла отметки $2,500, возможен рост до $2,550. Приоритет на боковике $2,480. MACD снижается, RSI повышается. Поддержка на уровне $2,385, сопротивление на $2,500. 📈🚀
Просмотреть
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Эфириум растет на 6% после решения разделить обновление Pectra на две фазы в 2025 году. Ожидается улучшение опыта использования кошелька и улучшение работы Ethereum Virtual Machine. Важно преодолеть сопротивление в $2,595. 🚀📈
Просмотреть
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум (ETH) нацелен на $2,800. Киты накапливают ETH, торговый объем растет, цена растет на 6%. Технический анализ предвещает рост до $2,800. Буллиш настроение трейдеров. 🚀📈
Просмотреть
Виталик Бутерин продает Ethereum во время роста цен
Виталик Бутерин продает Ethereum во время роста цен
📉 Виталик Бутерин снова выводит миллионы долларов из Ethereum, несмотря на свои прогнозы. Вопрос: что дальше? 🤔 #ETH #Бутерин
Просмотреть