Шаблон дії довгострокових власників Bitcoin: аналіз Glassnode

Шаблон дії довгострокових власників Bitcoin: аналіз Glassnode

Довгострокові власники Bitcoin та ціна шпилят: Glassnode розкриває шаблон

Аналітична компанія Glassnode пояснила, що Bitcoin зазвичай досягає потенційного піку, коли довгострокові учасники показують цей шаблон. Довгострокові власники Bitcoin почали активізувати дистрибуцію

У новому звіті Glassnode обговорила вплив довгострокових учасників BTC на динаміку постачання криптовалюти. Тут `довгострокові власники` (LTH) вказують на інвесторів Bitcoin, які утримують свої монети протягом понад 155 днів.

LTH складають одне з двох головних підрозділів користувачів BTC за часом утримання, інший відомий як `короткострокові власники` (STH).

З історії відомо, що LTH виявили себе стійкими учасниками ринку. Вони не поспішають продавати свої монети, незалежно від того, що відбувається на ширшому ринку. STH, з іншого боку, часто реагують на FUD та FOMO події.

Тому не дивно бачити STH, які беруть участь у продажу. Однак, поки LTH показує стійку дистрибуцію, це може бути щось важливе, оскільки продаж від цих HODLers, які зазвичай не рухаються, може мати наслідки для ринку.

Є багато різних способів відстеження поведінки LTH, але у контексті поточної дискусії Glassnode використовує метрику `Інфляційна швидкість ринку LTH`.

Як пояснюється в звіті:

Він показує щорічний обсяг накопичення або дистрибуції Bitcoin LTH в порівнянні з щоденним видобутком майнерів. Ця швидкість допомагає визначати періоди чистого накопичення, коли LTH ефективно вилучають Bitcoin з ринку, та періоди чистої дистрибуції, коли LTH додають до тиску на продаж ринку.

Тепер ось діаграма, яка показує тенденцію у Інфляційній швидкості ринку LTH у протязі останніх кількох років:

Значення метрики, здається, останнім часом зростає | Джерело: Glassnode

На діаграмі аналітична компанія також додала дані для Інфляційної швидкості активів, яка в основному вказує на обсяг, який майнери вводять в обігове забезпечення, розв`язуючи блоки та отримуючи винагороду за них.

Коли Інфляційна швидкість ринку LTH дорівнює 0%, ці HODLers накопичують суми точно в тому обсязі, якому майнери вводять.

Це означає, що індикатор нижче позначки 0% вказує на те, що LTH виводять монети з обігу, а коли він перевищує, це ознака того, що вони або розподіляють, або просто не купують достатньо для поглинання того, що видобувають майнери.

Графік показує, що історично ціна криптовалюти мала тенденцію до досягнення стану рівноваги, а можливо навіть піку, коли дистрибуція LTH досягла піку.

Інфляційна швидкість ринку LTH останнім часом зросла, але досі не досягла значних рівнів. Щодо того, що це може означати для ринку, Glassnode каже:

Наразі тренд у Інфляційній швидкості ринку LTH вказує на те, що ми перебуваємо на ранньому етапі циклу дистрибуції, із приблизно 30% завершено. Це вказує на значну активність вперед у межах поточного циклу, поки ми не досягнемо точки рівноваги на ринку з точки зору попиту та пропозиції та можливих піків цін.

Bitcoin

Bitcoin відступив більшу частину свого відновлення з останніх днів, оскільки його ціна зараз склала $63,800.

Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
🔍📰 Активация древних кошельков Bitcoin 2009 года привлекла внимание, сумма 2400 BTC на $141 млн была потрачена, вызывая интерес у криптосообщества. 🤔💰🔗
Просмотреть
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO предвещают возможную остановку ралли биткойна после достижения отметки $64K. Социальные метрики говорят о возможной коррекции на фоне спекуляций вокруг действий ФРС. После краткосрочного роста до $64K, биткойн вернулся к $63K. Рынок готовится к возможному откату из-за высоких уровней FOMO.📉🔍
Просмотреть
Биткоин и золото: причины роста
Биткоин и золото: причины роста
🔥 Биткоин и золото растут благодаря увеличению ликвидности, расширению балансов центральных банков и снижению ставок ФРС. Оба актива достигли новых рекордов, подтверждая свою прибыльность в текущей экономической ситуации. 💰📈🌟
Просмотреть