КОРУС та Film.io: підтримка творців через блокчейн

КОРУС та Film.io: підтримка творців через блокчейн

KORUS та Film.io об`єднують зусилля для підтримки творців за допомогою технології блокчейн

KORUS, інтерактивна музична платформа в складі PIXELYNX, підпільної компанії Animoca Brands, об`єдналася з Film.io, децентралізованим кіномистецьким екосистемою. Це партнерство вказує на значне досягнення в галузі розваг, використовуючи блокчейн для підтримки творців та захисту їхніх оригінальних творів.

Поки KORUS фокусується на створенні та співпраці у музиці, а Film.io спеціалізується на кіномистецтві, обидві платформи мають спільну мету підтримки творців у значущих способах у межах етосу спільноти Web3. Об`єднавшись, вони мають на меті підтримувати права на інтелектуальну власність (ІВ) артистів та сприяти справедливій компенсації, зближуючи фундаментальні аспекти економіки творців.

Інноваційна платформа Film.io використовує блокчейн для упровадження гейміфікації спілкування та революції управління цифровими правами (DRM) та процесами в кіномистецтві. Завдяки цьому підходу, Film.io сприяє епохи, де доступність, прозорість та справедливість є найважливішими.

Їхні технологія Vault Lock гарантує захист оригінальних ідей шляхом запису всіх проектів у незмінному публічному реєстрі, тоді як безпечні QR-коди вказують на незмінні записи, збережені в блокчейні, сприяючи оригінальності творців.

`Ми раді співпраці з Film.io, щоб змінити спосіб співпраці та захисту інтелектуальної власності для артистів. Це партнерство дає незалежним режисерам та музикантам новий економічний засіб для співпраці та створення цінності разом.` сказав Індер Фулл, генеральний директор PIXELYNX.

`Об`єднуючи нашу музичну та розважальну платформи з інноваційною кіномистецькою екосистемою Film.io, ми надаємо можливість творцям взяти під контроль свої творчі зусилля та забезпечити, що вони отримають визнання і компенсацію, яку вони заслуговують.`

Індер Фулл, генеральний директор PIXELYNX

У рамках співпраці, KORUS та Film.io представлять спільний музичний каталог, наповнений KORUS AI Engine та бібліотекою, сприяючи співпраці у незалежних кіно та музичних секторах, зберігаючи права на ІВ артистів. Через інтеграцію блокчейну, артисти матимуть більшу видимість та контроль над своїми творами, забезпечуючи справедливу компенсацію протягом творчого процесу.

`Ми вважаємо, що об`єднуючись з KORUS, ми можемо створити більш справедливу та прозору галузь розваг,` сказав Браян Герц, співзасновник Film.io. `Разом ми перетворюємо майбутнє кіномистецтва та співпраці у музиці, дозволяючи творцям процвітати в середовищі, яке цінує їхню оригінальність та внесок.`

Для отримання додаткової інформації, відвідайте korus.co та film.io.

Про PIXELYNX

PIXELYNX, підпілка Animoca Brands, заснована в 2020 році іконічними музикантами та технологами, такими як Джоел Циммерман (deadmau5), Річі Хавтін (Plastikman), та візіонерами музичної індустрії Беном Тернером та Діном Уілсоном, фокусується на побудові розважальної екосистеми, яка трансформує спосіб, як творці взаємодіють з фанатами через інтерактивні досвіди.

Про KORUS

KORUS - це інтерактивна музична платформа, що революціонізує спосіб сприйняття музики артистами та фанатами. Вона має функції, такі як створення музики з іконами артистами та лейблами, AI-підтримане реміксування пісень та генерацію мистецької графіки. KORUS зобов`язана побудувати справедливу музичну індустрію, яка дозволяє творцям захищати свої ІВ та заробляти на своїй роботі.

Про Film.io

Film.io є провідною децентралізованою кіномистецькою екосистемою, використовуючи блокчейн для надання творцям та фанатам можливостей. Вона надає режисерам повномасштабні рішення для створення, фінансування та розподілу проектів. Через управління токеном $FAN, фанати можуть приєднатися до Film.io DAO, голосувати за проекти та підтримувати творців, сприяючи співпраці та інклюзивності в творенні фільмів та серіалів.

ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
ТОП-5 элитных платформ Airdrop: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync
Обзор: Airdropbob, Starknet, ICO Drops, LayerZero, zkSync - ведущие платформы с высоким потенциалом Airdrop.🌟🚀 Лучшие решения для инвесторов и энтузиастов криптовалют.
Просмотреть
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть