Найкращий тиждень американських біткойн ETF-ів: $836 мільйонів у відпливах

Найкращий тиждень американських біткойн ETF-ів: $836 мільйонів у відпливах

Bitcoin ETF чисті відпливи ударили почерговий рекорд за чотири дні, $836 мільйонів

Американські біткойн ETF-и відзначили відплив коштів з категорії протягом чотирьох підрядних днів, що відповідає найдовшому рекордному періоду за 10 тижнів торгівлі.

Іншими словами, відпливи одного фонду біткойн усилилися, тоді як інші не змогли скомпенсувати кровотечу.

10 BTC фонди зазнали чисті відпливи у сумі $94 мільйонів у четвер, що додало до загальної суми кровотечу величезний суми у $836 мільйонів на цьому тижні, за даними Farside Investors.

Американські біткойн ETF-і отримали чисті вливання в розмірі $11,3 мільярди з моменту запуску 11 січня. Фонди побачили, що приблизно $2,5 мільярда капіталу увійшло у фонди на миналому тижні, що стало новим рекордом за цей період.

Але чисті відпливи з Grayscale Bitcoin Trust ETF (GBTC) досягли піку в понеділок на рівні $642 мільйони, перевершивши на суму $452 мільйони чистих вливань з найшвидше ростучої частини сегмента - iShares Bitcoin Trust (IBIT).

В цілому, середня щоденна кількість відпливів у GBTC за перші чотири дні цього тижня склала $458 мільйонів, обігнавши середню щоденну кількість чистих вливань за той час для IBIT від BlackRock, яка становила $202 мільйони.

Чисті відпливи були передбачені для GBTC, яка раніше була довірою, що внесена до списку на OTC ринках, акції якої торгували зі знижкою в останні роки. Ціна цінного паперу значно вище, ніж інших американських біткойн ETF-ів і складає 1,5%.

Банкрутством було також надане затвердження минулого місяця Генезісом вибутися приблизно на $1,6 мільярда доларів вартості акцій GBTC - потенційний кермовий привід відхідництва.

Чотири чергові дні чистих відпливів американських біткойн фондів стали першим таким серіям з 22 по 25 січня. Чисті відпливи були більш помірними протягом цього часу, показує дані досліджень BitMEX Research, загальною сумою $432 мільйони.

Останні відпливи були закриті, тому що ціна біткойна впала в цьому тижні після досягнення нового історичного рекорду вище $73 000. Він опустився до близько $61 000 у вівторок.

Ціна BTC відновилася та була близько $64 800 о 6:55 ранку ET у п`ятницю - знизилася приблизно на 7,5% порівняно з тижнем тому.

Деякі спостерігачі промисловості сказали, що чекаються ще одна хвиля вливань для американських біткойн ETF-ів, коли ще більше банків - таких як Morgan Stanley, Merrill Lynch, Wells Fargo та UBS - розблокують такі фонди для своїх клієнтів.

Головний інвестиційний директор Bitwise Метт Хоуген сказав під час панельної дискусії на Блоковій `Саміті цифрового активу` у вівторок, що він очікує, що такі платформи можуть почати схвалювати доступ до біткойн фондів вже через тиждень.

Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
🔍📰 Активация древних кошельков Bitcoin 2009 года привлекла внимание, сумма 2400 BTC на $141 млн была потрачена, вызывая интерес у криптосообщества. 🤔💰🔗
Просмотреть
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO предвещают возможную остановку ралли биткойна после достижения отметки $64K. Социальные метрики говорят о возможной коррекции на фоне спекуляций вокруг действий ФРС. После краткосрочного роста до $64K, биткойн вернулся к $63K. Рынок готовится к возможному откату из-за высоких уровней FOMO.📉🔍
Просмотреть
Биткоин и золото: причины роста
Биткоин и золото: причины роста
🔥 Биткоин и золото растут благодаря увеличению ликвидности, расширению балансов центральных банков и снижению ставок ФРС. Оба актива достигли новых рекордов, подтверждая свою прибыльность в текущей экономической ситуации. 💰📈🌟
Просмотреть