Криптосцена: Наступні 5 років Ethereum

Криптосцена: Наступні 5 років Ethereum

Віталік Бутерін про Ethereum: Наступні 5 років будуть вирішальними

Віталік Бутерін говорить, що наступні п`ять років стануть поворотними. На конференції ETHTaipei 2024 він поділився своїми думками про майбутнє Ethereum і його можливість змінити реальний світ.

Що вразило його на криптосцені? NFT та мем-койни мали дикий розвиток — п`ять років тому ніхто не очікував такого. Але що його дійсно збуджує, це стрибок у ZK-технології, або докази нульового знання, які дозволяють користувачам довести власність активів без додаткових операцій.

Ethereum стрімко змінювався, об`єднуючись і струшуючи свій код. Але з усіма цими великими компаніями, що входять у криптосвіт, Бутерін думає про те, як зберегти правдивість Ethereum. Він говорить про те, як досягнути згоди у спільноті стосовно загальних правил і переконатися, що всі види людей можуть висловити свою думку про майбутнє Ethereum. Він хоче переконатися, що Ethereum зберігає свій дух, коли виходить на великі ринки і рахується з правилами, встановленими урядами.

На запитання про те, чи можуть люди, що не говорять англійською, бути в цьому задіяні, Бутерін однозначно за це. Він вважає, що неговорячі англійською мають важливу роль у підвищенні свідомості про Ethereum у своїх мовах і вступанні до чатів та голосувань. Він каже, що просто з`являтися та брати участь — це є правильним шляхом.

Чому він підтримує ідею довготривалого життя та робить тривалість Ethereum стандартом для галузі? Просто, він любить життя. Якщо б він жив завжди? Ну, він продовжував би робити свою справу, тільки набагато довше.

Ось вам інформація від Віталіка Бутеріна про наступну велику главу Ethereum. Все полягає у покращенні технології, залученні всіх на борт та переконанні, що Ethereum допомагає у реальному світі — все це, залишаючи його як платформу для людей. А давайте подивимося, як все це відбудеться протягом наступних п`яти років.

Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Ethereum достигла отметки $2,500, возможен рост до $2,550. Приоритет на боковике $2,480. MACD снижается, RSI повышается. Поддержка на уровне $2,385, сопротивление на $2,500. 📈🚀
Просмотреть
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Эфириум растет на 6% после решения разделить обновление Pectra на две фазы в 2025 году. Ожидается улучшение опыта использования кошелька и улучшение работы Ethereum Virtual Machine. Важно преодолеть сопротивление в $2,595. 🚀📈
Просмотреть
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум (ETH) нацелен на $2,800. Киты накапливают ETH, торговый объем растет, цена растет на 6%. Технический анализ предвещает рост до $2,800. Буллиш настроение трейдеров. 🚀📈
Просмотреть
Виталик Бутерин продает Ethereum во время роста цен
Виталик Бутерин продает Ethereum во время роста цен
📉 Виталик Бутерин снова выводит миллионы долларов из Ethereum, несмотря на свои прогнозы. Вопрос: что дальше? 🤔 #ETH #Бутерин
Просмотреть