Крипто-кит передав $42.8 млн ETH на Binance

Крипто-кит передав $42.8 млн ETH на Binance

Продаж при зростанні? Крипто-кит передав $42.8 млн ETH на біржу Binance

Крипто-кит передав 12 000 ETH на Binance в середу, згідно з Lookonchain.

Ефір зріс на 11% в середу, незважаючи на регуляторні питання.

Опційний ринок залишається більш відчайдушим по відношенню до ефіру, ніж до біткоїна.

Інвестор, який утримує велику кількість ефіру (ETH), так званий кит, який почав торгувати нативним токеном блокчейну Ethereum в 2017 році, переніс великий шматок на криптовалютну біржу Binance в середу, можливо як передвісник ліквідації позиції.

Приблизно 18 годин тому адреса x50b42514389F25E1f471C8F03f6f5954df0204b0 передала 12 000 ETH (на суму $42.8 млн на той час) на Binance, згідно з дослідником блокчейну Lookonchain. Це приблизно 0,01% від загального обігу другої за ринковою капіталізацією криптовалюти. Та ж сама адреса додала майже 9 000 ETH на Binance у вівторок, знявши 30 млн тетер (USDT). Tether є найбільшою криптовалютою, яка підтримується доларом.

`Великий кит вніс 12K ETH на Binance 1 годину тому і може його продати,` - Lookonchain опублікував на Х під час американських торгівельних годин у середу.

Переміщення монет на адреси, пов`язані з криптовалютними біржами, часто вказує на намір продати або використовувати монети як маржу в похідному торгівельному ринку. Таким чином, велике приплив монет часто передує збільшеній волатильності ціни.

Можливо, кит прагнув продати криптовалюту на зростанні. Ефір зріс на 11% до $3,500 в середу, обертаючи вівторкове падіння. На момент публікації він торгувався на рівні $3,535, згідно з даними CoinDesk.

Ралі відбулося навіть після того, як з`явилися звіти, що Комісія з цінних паперів та бірж США намагається класифікувати ETH як цінний папір, що може збити з колії плани щодо лістингу фондів із торгівлі фізичним ефіром у країні та піддати ETH та проекти, що взаємодіють з Ethereum, більш суворому регулюванню.

Проте, дані з опційного ринку Deribit показують, що трейдери більш відчайдуші по відношенню до ефіра, ніж до біткоїна (BTC). Тоді як пут опції ефіру на тиждень торгуються з премією 4% до його колл, пут опції біткоїна торгуються з премією 2%. Схожу динаміку спостерігаємо в опціях, що закінчуються через один місяць, згідно з даними, відстеженими Amberdata.

Пут-опція надає покупцеві право, але не обов`язок продати базовий актив за попередньо визначеною ціною на або до певної дати. Покупець путу, незрозуміло, відчайдушо налаштований на ринок, прагнучи отримати прибуток від або захиститися від наближеного зниження цін.

Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Ethereum достигла отметки $2,500, возможен рост до $2,550. Приоритет на боковике $2,480. MACD снижается, RSI повышается. Поддержка на уровне $2,385, сопротивление на $2,500. 📈🚀
Просмотреть
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Эфириум растет на 6% после решения разделить обновление Pectra на две фазы в 2025 году. Ожидается улучшение опыта использования кошелька и улучшение работы Ethereum Virtual Machine. Важно преодолеть сопротивление в $2,595. 🚀📈
Просмотреть
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум (ETH) нацелен на $2,800. Киты накапливают ETH, торговый объем растет, цена растет на 6%. Технический анализ предвещает рост до $2,800. Буллиш настроение трейдеров. 🚀📈
Просмотреть
Виталик Бутерин продает Ethereum во время роста цен
Виталик Бутерин продает Ethereum во время роста цен
📉 Виталик Бутерин снова выводит миллионы долларов из Ethereum, несмотря на свои прогнозы. Вопрос: что дальше? 🤔 #ETH #Бутерин
Просмотреть