Видобування Bitcoin на астероїдах: огляд гри SpaceY

Видобування Bitcoin на астероїдах: огляд гри SpaceY

Можливо, в майбутньому видобуток астероїдів може стати великим бізнесом, якщо хтось з`ясує, як зробити його економічно доцільним. Зараз же ви можете добувати Bitcoin з цифрових каміння в мобільній грі SpaceY. Так, ви дійсно можете виводити зароблені в BTC гроші.

SpaceY—ні, не SpaceX—це проста, пряма гра на видобуток, в якій ви будете керувати пригодами екіпажу на борту космічного вантажівника, коли він перескакує по галактиці, шукаючи Bitcoin і висмоктуючи все, що зможе знайти, поступово покращуючи свої можливості з часом. Гра доступна як на iOS, так і на Android.

Ви починаєте з трохи захоплюючої історії та привабливого мистецтва, але потім гра швидко перетворюється на одноманітне натискання кнопки для сканування астероїдів, натискання кнопки для їх видобутку, покращення корабля, перескоку в наступний сектор і безкінечне повторення.

Через деякий час здатності вашої установки стають сильнішими, коли ви—знову—натискатимете кнопки для різних покращень корабля. Проте якось час очікування на сканування чи видобуток астероїдів для Bitcoin здається тільки збільшуватися. Тут гра любить кидати вам `підсилювачі`, які прискорюють все. Безкоштовний підсилювач скромний, безумовно, але перегляд відеореклами підсилює ефект на декілька хвилин.

Що відбувається, коли ви натискаєте на подарункову коробку, що плаває на екрані? Безкоштовні внутрішні гроші, які можна обміняти на Bitcoin, але тільки якщо ви переглядаєте повноекранну відеорекламу. Хочете подвоїти суму монет, видобутих, поки ви відсутні? Дивіться ще одну відеорекламу. Є багато можливостей переглядати відеореклами для невеликої переваги, і на заслугу розробника Fumb Games, вони є необов`язковими. Але вони є привабливими.

Я переглянув десятки цих рекламних роликів і відчував FOMO, повертаючись до SpaceY відразу протягом кількох днів. Але після приблизно 4,5 годин об`єднаної гри я видобув всього 208 сатоші—тобто найменшої деномінації Bitcoin, або 1/100,000,000 BTC.

Наразі це приблизно вартістю $0,14, яку можна вивести на підключений гаманець ZBD, а потім перемістити звідти. Враховуючи це,—це безкоштовні гроші, і я в основному грав у вільні хвилини. Я б не рекомендував би приділяти значні частини часу грі, яка виплачує приблизно кілька центів на годину вартості Bitcoin.

Проте, слід відзначити, що я вважав SpaceY приємнішим, ніж багато інших мобільних ігор на заробіток Bitcoin, про які ми писали до цього часу на GG Decrypt, велика частина

відеореклами не налягають на вас. Вони допоможуть вам накопичити більше сатоші, а отже, SpaceY досить хороший спосіб вбити час.

Начало сезона наград в Hamster Kombat на Telegram
Начало сезона наград в Hamster Kombat на Telegram
Крипто-игра Hamster Kombat завершает первый сезон наград 20 сентября, запускает токен HMSTR и эйрдроп на Открытой Сети (TON) 26 сентября. Ожидается большой интерес и возможные проблемы сети TON. 🐹🎮🚀
Просмотреть
Binance запускает игру Moonbix в Telegram: подробности
Binance запускает игру Moonbix в Telegram: подробности
Binance запустила игру Moonbix в Telegram для криптоэнтузиастов, предлагая потенциальные награды в виде криптовалюты. Игроки могут увеличить баллы, приглашая друзей и связывая учетные записи Binance. Moonbix обеспечивает безопасный опыт для пользователей, уделяя внимание предотвращению мошенничества. Игра продвигает инновационный подход к заработку криптовалюты среди разнообразной пользовательской базы. 🌕🎮💰👥🔒
Просмотреть
Игры на тап для заработка: новый тренд среди 950M пользователей Telegram
Игры на тап для заработка: новый тренд среди 950M пользователей Telegram
Обзор: Игры на тап (T2E) пользуются популярностью среди 950 млн пользователей Telegram. Простые и захватывающие, они позволяют зарабатывать игровые награды через нажатия. Рынок игр на заработок NFT оценен в $755 млн в 2021 и предполагается, что вырастет до $6,3 млрд к 2031 году. 👾📈
Просмотреть
Hamster Kombat: комбо-карты и шифровочный код
Hamster Kombat: комбо-карты и шифровочный код
Обзор: Hamster Kombat 14 сентября - увлекательные комбо-карты и шифровочный код. Игра набирает популярность в криптоиндустрии 😄🎮
Просмотреть