Наслідки посиленого контролю SEC над Ethereum

Наслідки посиленого контролю SEC над Ethereum

Комісія з цінних паперів та бірж посилила свій контроль над Ethereum, другою найбільшою криптовалютою після Bitcoin, ініціюючи правову кампанію для класифікації ETH як `цінний папір`.

Це розслідування буде значним викликом для криптоекосистеми, коли компанії борються за правове схвалення спотових Ethereum ETF. Чому розслідування?

За даними звітів, SEC одночасно видавала кілька американських компаній, що займаються транзакціями з ETH, підозрілих повідомлення щодо розслідування з метою класифікації Ethereum як цінного паперу.

Якщо це правове розслідування розпочнеться, воно може мати глибокі наслідки для Ethereum, потенційного схвалення ETH ETF та ширшого крипторинку.

Фонд Ethereum визнав у своєму репозиторії GitHub, що Фонд отримував запити від `державних органів`. Крім того, репозиторій веб-сайту екосистеми Ethereum GitHub також видалив певні розкриття, включаючи `канарку вугір`, з репозиторію веб-сайту, що свідчить про велику чутливість розслідування.

Хоча обсяг і мета розслідування з `державного органу` залишаються невідомими, ми лише дізналися, що розслідування ґрунтується на часовому графіку 2022 року, коли технологія Ethereum перейшла на мережу доказів у ставкових мережах. Аналітики та реакція ринку

Звіти розкрили, що юрист розкрив участь швейцарського регулятора у запитах інформації від фонду Ethereum, швейцарської компанії, що свідчить про те, що Фонд співпрацює з SEC.

Реакція ринку на новину була відчутною, зі стосовно Ethereum нативний токен, ETH, що зазнав значного спаду ціни до 6% через обурення з приводу правової невизначеності, що оточує ETH ETF. Відмова SEC співпрацювати з потенційними емітентами ETF викликала сумніви щодо перспектив схвалення ETH ETF до терміну у травні.

Скотт Джонсон, генеральний партнер у Van Buran Capital, прокоментував дії SEC, вказавши, що «SEC знаходився в непростій позиції протягом певного часу з приводу своєї позиції стосовно ETH».

Посилене розслідування SEC щодо Ethereum може мати далекосяжні наслідки для ширшого крипторинку.

Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Ethereum достигла отметки $2,500, возможен рост до $2,550. Приоритет на боковике $2,480. MACD снижается, RSI повышается. Поддержка на уровне $2,385, сопротивление на $2,500. 📈🚀
Просмотреть
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Эфириум растет на 6% после решения разделить обновление Pectra на две фазы в 2025 году. Ожидается улучшение опыта использования кошелька и улучшение работы Ethereum Virtual Machine. Важно преодолеть сопротивление в $2,595. 🚀📈
Просмотреть
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум (ETH) нацелен на $2,800. Киты накапливают ETH, торговый объем растет, цена растет на 6%. Технический анализ предвещает рост до $2,800. Буллиш настроение трейдеров. 🚀📈
Просмотреть
Виталик Бутерин продает Ethereum во время роста цен
Виталик Бутерин продает Ethereum во время роста цен
📉 Виталик Бутерин снова выводит миллионы долларов из Ethereum, несмотря на свои прогнозы. Вопрос: что дальше? 🤔 #ETH #Бутерин
Просмотреть