Найкращі картки USDT 2024: порівняння та рекомендації

Найкращі картки USDT 2024: порівняння та рекомендації

5 Найкращих Преоплачених Карток Тетер (USDT) в 2024 році

Преоплачені картки Tether (USDT) є зручним та безпечним способом витрачати ваш USDT. Їх приймають торговці, які приймають Visa або Mastercard, і ви також можете використовувати їх для зняття готівки з банкоматів.

У цій статті ми розглянемо 5 найкращих преоплачених карток Tether, які доступні на ринку сьогодні, порівняємо їх комісії, функції та інше. Ось найкращі преоплачені картки Tether (USDT) в 2024 році:

  • Crypto.com Visa Card – Безкоштовна передплата на Spotify, Netflix, Amazon Prime та інші для користувачів криптокарток
  • Картка Trustee - Картка оплати з підтримкою Binance Pay
  • Картка Wirex – Витрачайте USDT та отримуйте винагороди за допомогою спеціальної промоції Cryptoback
  • Картка Nexo – Двопрофільна криптокарта
  • Картка Bybit – Криптокарта Mastercard з підтримкою USDT

Що таке преоплачена картка USDT?

Преоплачена картка Tether може бути поповнена Tether (USDT), стейблкоїном, прив`язаним до долара США. Таким чином, 1 USDT завжди коштує приблизно 1 долар США.

Преоплачені картки USDT можуть бути використані для покупок у торговців, які приймають Visa або Mastercard або для зняття готівки з банкоматів. Це зручний спосіб використання Tether у реальному світі без конвертації його в фіатну валюту спочатку.

Для отримання преоплаченої картки USDT вам зазвичай потрібно створити обліковий запис у криптовалютній компанії і пройти процес KYC (пізнай свого клієнта). Після підтвердження вашого облікового запису ви зможете користуватися карткою. Варто зауважити, що деякі платформи дозволяють вам використовувати USDT безпосередньо з вашого облікового запису, тоді як інші вимагають переказувати USDT на окремий гаманець, резервуючи його виключно для оплати карткою.

Переваги використання преоплаченої картки USDT:

  • Витрачайте свій USDT безпосередньо, не конвертуючи його в фіатну валюту
  • USDT прив`язаний до долара США, що означає, що баланс вашої картки не коливається через рухи крипторинку
  • Може бути використаний у будь-якій точці світу, де приймаються Visa або Mastercard
  • Вам не потрібно покладатися на банк або інші фінансові установи, щоб використовувати ваші криптовалюти
  • Преоплачені картки USDT зазвичай дуже безпечні, використовуючи найновіші технології безпеки для захисту ваших коштів від крадіжок та шахрайства

Недоліки використання преоплаченої картки USDT:

  • Преоплачені картки USDT можуть мати обмеження на те, скільки грошей ви можете завантажити на них та скільки грошей ви можете витратити на день або тиждень
  • Деякі преоплачені картки USDT вимагають утримувати власні токени компаній, які їх випускають, для заробітку винагород

5 найкращих преоплачених карток USDT: Дослідження найкращих варіантів Tether в 2024 році

Є значна перекриття між найкращими преоплаченими картками USDT і найкращими криптокредитними та дебетовими картками загалом. У наступних розділах ми розглянемо найкращі преоплачені картки для власників USDT, доступні на ринку сьогодні.

1. Crypto.com Visa Card – Безкоштовна передплата на Spotify, Netflix, Amazon Prime та інші для користувачів криптокарток

Картка Crypto.com Visa є ще однією преоплаченою карткою Visa, яка дозволяє витрачати ваш Tether та інші криптовалюти безпосередньо. Картка приймається там, де приймається Visa. Криптокарта Crypto.com дозволяє користувачам отримувати до 5% винагороди за свої покупки. Пам`ятайте, що точна сума кешбеку залежить від рівнів карток, які визначаються сумою CRO, яку ви заблокували.

Основні функції:

  • До 5% кешбеку: Ви можете отримати до 5% кешбеку в CRO, внутрішній криптовалюті Crypto.com, коли витрачаєте гроші за допомогою вашої картки Crypto.com Visa.
  • Немає комісій за конвертацію: Коли витрачаєте гроші за допомогою картки Crypto.com, вам не потрібно платити жодних комісій за конвертацію.
  • Доступ до аеропортового лаунжу та інше: Власники картки Crypto.com Visa вищих рівнів отримують доступ до аеропортових лаунжів, безкоштовних передплат на Spotify, Netflix та Amazon Prime, а також інше.

2. Картка Trustee - Платіжна картка з підтримкою Binance Pay

Картка Trustee - це платіжна картка від Trustee Plus, криптогаманця, яка дозволяє користувачам витрачати свої криптовалютні баланси в повсякденних ситуаціях. У картки є денний ліміт витрат у розмірі 5 000 євро і місячний ліміт витрат у розмірі 50 000 євро. Завдяки інтеграції з Binance Pay, ви можете поповнити свій рахунок Trustee Plus токенами USDT, які ви утримуєте на Binance, за нульову комісію; але спершу вам потрібно відкрити обліковий запис в Binance. Щоб дізнатися більше про партнерство Binance з Trustee, перегляньте офіційний пост.

Основні функції:

  • Поповнення без комісій: Ви можете поповнити свій рахунок Trustee Plus токенами USDT, які утримуєте на Binance, за нульову комісію.
  • Конкурентоздатні тарифи транзакцій: Картка бере комісію 0,5% за транзакції та жодних інших комісій.
  • Конвертер крипто в крипто і крипто в фіат: Trustee пропонує зручний конвертер, який дозволяє легко обмінювати підтримувані криптовалютні активи та фіатні валюти.
...
ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ планирует перезапуск американской биржи с новым приложением
ОКХ запустит новое американское приложение осенью 2024 года, заменяя ОККоин. Будут доступны трансферты ACH, улучшая удобство пользователей. Планируется привлечение американских банков как партнеров. 📱🤝
Просмотреть
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть