Падіння ціни Bitcoin: пояснення Джейсона Урбана

Падіння ціни Bitcoin: пояснення Джейсона Урбана

Падіння ціни Bitcoin пояснене Джейсоном Урбаном з Galaxy Digital

Останніми тижнями спільнота криптовалют пережила захоплюючий підйом Bitcoin до нових історичних максимумів, але побачила, як він відступив нижче позначки у $63,000.

Згідно з даними з TradingView, хоча ціна Bitcoin піднялася до $73,794 на криптобіржі Bitstamp 14 березня, вчора вона впала до рівня $61,447. Джерело: TradingView

Ця атракціон залишив багатьох інвесторів і ентузіастів, які шукають зрозуміння сил, що впливають на такі драматичні рухи цін. Вступає Джейсон Урбан, глобальний керівник торгівлі в Galaxy Digital, який з`явився на «Крипто Світі» на CNBC 19 березня, щоб пояснити, що відбувається на крипторинку та поділитися своєю короткотерміновою ціновою ціллю для Bitcoin.

Урбан почав з зміни ціни Bitcoin, вказавши на природну консолідацію після значного росту. Він підкреслив корисність цієї консолідації для ринку, вказуючи на те, що вона дає можливість для деякого відкриття ціни перед можливим подальшим ростом. Урбан підкреслив успішний старт Біткойн ETF в США 11 січня як переломний фактор, що тягне Bitcoin до нових висот. Він зазначив, що традиційні роздрібні інвестори все ще зіштовхуються з труднощами при доступі до криптовалют, вказуючи на те, що по мірі того, як ці платформи стануть більш доступними, можна очікувати стабільний приплив інвестицій в Bitcoin.

Щодо прогнозів, на прогноз, зроблений головним дослідником цифрових активів Standard Chartered, який підвищив цільовий прогноз ціни Bitcoin на кінець року до $150,000, Урбан відповів більш обережним поглядом, розташовуючи свої очікування десь між $100,000 та $150,000, підкреслюючи важливість здорової ринкової дії та відкриття цін.

Згідно з повідомленням від The Daily Hodl, Урбан сказав:

«Я впевнений, що велика кількість, скажімо, крипто-мешканців, розраховує на $100,000. Як ви знаєте, цього тижня я тут на Саміті Цифрових Активів в Лондоні і просто розмовляю з багатьма крипто-мешканцями, ви знаєте, тут є справжня опора. І потім є багато традиційних фінансових гравців, які також вступають в гру. Тому я думаю, що $100,000 не варто вилучати...

`Я, звичайно, сподіваюся, що $150,000 - це правильне число, але важливо, як ми дістанемось до нього, ведь так? Потрібна здорова цінова відкритість та здорова ринкова дія. Тому трохи відступаючи від піків в $73,000, думаю, ви побачите сталий розвиток. Він побудує основу тут, а потім раптово почне дуже сильно зростати. Так що я гратиму дипломата і скажу $120,000, $125,000».

Обговорюючи успішність Galaxy в сфері ETF, Урбан вказав на важливість довгострокових факторів, таких як помилка відстеження, в якій він вважає, що Galaxy відмінно впорається. Він очікує, що партнерство Invesco Galaxy з часом набере обертів, незважаючи на те, що наразі відстає від конкурентів, таких як BlackRock, за обсягами управління активами.

Щодо можливого схвалення ETF на місцевий Ether, Урбан висловив помірний оптимізм. Він передбачає, що регулятори будуть підходити до цього питання обережно, хоча бажаючи спостерігати за виступами місцевих Bitcoin ETF перед тим, як поспішати з впровадженням місцевих Ether ETF. Урбан вказує, що хоча ETF на місцевий Ether ймовірний у майбутньому, це може зайняти більше часу, ніж деякі можуть сподіватися.

Урбан завершив з оптимістичним поглядом на поточний стан криптоторгівлі. Він описав його як `надзвичайно здоровий`, вказавши на значний інтерес як від крипто-мешканців, так і від традиційних фінансових гравців. Спостереження Урбана підкреслюють зростаючу прийняття та інтеграцію криптовалют у більший фінансовий пейзаж, сигналізуючи про активність та інтерес на ринку.

Як повідомляв CryptoGlobe, на початку цього тижня Standard Chartered привернув увагу оновленим інвестиційним записом, підвищивши свій прогноз ціни Bitcoin (BTC) на кінець року з $100,000 до $150,000, як детально описано в доповіді CoinDesk від 18 березня.

Корекція базується на інвестиційному записі, поширеному цього ж дня, який демонструє збільшену впевненість банку в потенціалі ціни Bitcoin, поруч з прогнозом, який вказує на те, що BTC може досягти піку в $250,000 наступного року, остаточно стабілізуючись приблизно на $200,000.

Аналіз від Standard Chartered пропонує пізнавальну паралель між поточною траєкторією Bitcoin та історичним впливом ETF на золото на оцінку золота. Банк стверджує, що запуск місцевих Bitcoin ETF у США може наслідувати значний вплив, який побачено з ETF на золото, надавши міцну основу для прогнозування майбутньої цінової політики Bitcoin.

«Аналогія з золотом, враховуючи вплив ETF та ідеальний асортимент активів, є надійним методом для оцінювання відповідної ціни Bitcoin середньостроково», зауважено у доповіді банку. Вона вказує на те, що в разі, якщо напливи в ETF досягнуть або перейдуть допустиму середню оцінку у $75 мільярдів, або якщо резервні менеджери почнуть купувати BTC, вартість Bitcoin може стрімко зростати до $250,000 у якийсь момент 2025 року.

Розширюючи свій аналіз на більший ринок криптовалют, Standard Chartered прогнозує, що Комісія з цінних паперів і бірж може схвалити місцевий Ether (ETH) ETF до 23 травня. Схвалення може призвести до припливу коштів до $45 мільярдів протягом першого року, що потенційно призведе до зростання ціни ETH до близько $8,000 до кінця 2024 року, що є значним зростанням у порівнянні з його теперішньою торговою вартістю приблизно $3,570.

Далі в майбутнє, згідно з додатковою згаданою CoinDesk запискою, Standard Chartered передбачає, що співвідношення ціни ETH до BTC може повернутися до діапазону 7%, побаченого в більшій частині 2021-22 років. З прогнозованою ціною Bitcoin у $200,000 до кінця 2025 року, цей аналіз вказує на ціну Ethereum у $14,000.

Зображення: Pixabay

Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
🔍📰 Активация древних кошельков Bitcoin 2009 года привлекла внимание, сумма 2400 BTC на $141 млн была потрачена, вызывая интерес у криптосообщества. 🤔💰🔗
Просмотреть
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO предвещают возможную остановку ралли биткойна после достижения отметки $64K. Социальные метрики говорят о возможной коррекции на фоне спекуляций вокруг действий ФРС. После краткосрочного роста до $64K, биткойн вернулся к $63K. Рынок готовится к возможному откату из-за высоких уровней FOMO.📉🔍
Просмотреть
Биткоин и золото: причины роста
Биткоин и золото: причины роста
🔥 Биткоин и золото растут благодаря увеличению ликвидности, расширению балансов центральных банков и снижению ставок ФРС. Оба актива достигли новых рекордов, подтверждая свою прибыльность в текущей экономической ситуации. 💰📈🌟
Просмотреть