Біткоїн на Уолл-стріт: Що приховують ETFs?

Біткоїн на Уолл-стріт: Що приховують ETFs?

Spot Bitcoin ETFs Are Just the Beginning for Wall Street

Для всієї ажіотажної уваги, яку отримують біржові фонди (ETFs) spot bitcoin, які запускаються, та ф’ючерсні біткоїн-ETFs перед ними, ніхто не говорить про слона в кімнаті.

Ця стаття є частиною пакету CoinDesk `Майбутнє біткоїна`, опублікованого на четверту `подіювчу` біткоїну у квітні 2024 року. Раян Горман є головним стратегом компанії Gorman Strategies.

Ці фонди допомагають `точить весло` у майбутнє, демонструючи враження бути на передній край інвестування, коли насправді вони - це легкий спосіб взяти комісії, а також зробити важче для вас і мене володіти біткоїном (BTC), ніж коли-небудь раніше, причому Уолл-стріт вирішує, як вирішити зростаючу загрозу, що створюється децентралізованою фінансовою системою (DeFi).

Фінансові компанії визнають, що вони бояться впливу цифрових валют на їх бізнес-моделі так само, як суверенні держави бояться втрати влади і контролю, який можуть принести ненародні валюти глобальній економіці, і тепер швидко впроваджують центральні банківські цифрові валюти (CBDCs) в відповідь на те, що вони сприймають як зростаючу загрозу.

Фінансові компанії роблять все можливе, щоб відкласти неуникнеме і водночас видушити останній долар із своїх клієнтів, перш ніж молоді покоління перейдуть на кращі, менш витратні та більш швидкі платформи, які краще відповідають їх потребам.

Взагалі-то, значна кількість комісій зникає, якщо особи можуть самостійно володіти своїм власними активами, що також дає власникам повний контроль над тим, як їх використовують. Через криптовалюту люди мають доступ до широкого спектру послуг, які до цього часу надавали лише фінансові установи.

Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
🔍📰 Активация древних кошельков Bitcoin 2009 года привлекла внимание, сумма 2400 BTC на $141 млн была потрачена, вызывая интерес у криптосообщества. 🤔💰🔗
Просмотреть
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO предвещают возможную остановку ралли биткойна после достижения отметки $64K. Социальные метрики говорят о возможной коррекции на фоне спекуляций вокруг действий ФРС. После краткосрочного роста до $64K, биткойн вернулся к $63K. Рынок готовится к возможному откату из-за высоких уровней FOMO.📉🔍
Просмотреть
Биткоин и золото: причины роста
Биткоин и золото: причины роста
🔥 Биткоин и золото растут благодаря увеличению ликвидности, расширению балансов центральных банков и снижению ставок ФРС. Оба актива достигли новых рекордов, подтверждая свою прибыльность в текущей экономической ситуации. 💰📈🌟
Просмотреть