Банки готують підтримку для Spot Bitcoin ETFs

Банки готують підтримку для Spot Bitcoin ETFs

Bitwise CIO оголосив про велику підтримку, яку він очікує для Spot Bitcoin ETFs! `Всього за декілька тижнів…`

Безперечно, однією з найважливіших подій 2024 року стала ​​дозвіл SEC на Spot Bitcoin ETFs, що призвело до нового ATH у ціні BTC.

Оскільки потужний попит на ETF дозволив ціні BTC перевищити попередній ATH у розмірі $ 69,000 і дістатися до нового ATH.

Хоча ціна BTC наразі зазнала значного корекції через вивід коштів з Spot Bitcoin ETFs, аналітики вважають, що сильний попит та припливи в Spot Bitcoin ETFs продовжуватимуться протягом усього року.

Виступаючи на конференції Digital Asset в Лондоні, Bitwise CIO Метт Хоуган зробив нові заяви про Spot Bitcoin ETFs та згадав про важливість підтримки банків для прийняття Bitcoin ETFs.

На цій точці Хоуган аргументував, що хоча наразі жоден з великих банків не підтримує BTC ETFs, перша підтримка банків може прийти через кілька тижнів. `Хоча на сьогодні жоден з великих банків не підтримував Spot Bitcoin ETFs, ми можливо віддалились лише на кілька тижнів від першої значної підтримки банків. Можливо, всього лише за тиждень.

Та за декілька місяців підтримка ETF прийде від усіх великих банків.`

Вказавши, що підтримка банків є важливою для ETFs та ціни BTC, Хоуган сказав, що підтримка ETF банками є воротами, які потрібно пройти, щоб більшість багатих у США могли інвестувати в нові запущені продукти ETF.

За словами Bitwise CIO, підтримка великих банків для ETF може збільшити доступність Bitcoin ETFs приблизно в чотири рази і, разом з припливом нових коштів, може мати позитивний вплив на ціну BTC.

* Це не інвестиційні поради.

Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
🔍📰 Активация древних кошельков Bitcoin 2009 года привлекла внимание, сумма 2400 BTC на $141 млн была потрачена, вызывая интерес у криптосообщества. 🤔💰🔗
Просмотреть
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO предвещают возможную остановку ралли биткойна после достижения отметки $64K. Социальные метрики говорят о возможной коррекции на фоне спекуляций вокруг действий ФРС. После краткосрочного роста до $64K, биткойн вернулся к $63K. Рынок готовится к возможному откату из-за высоких уровней FOMO.📉🔍
Просмотреть
Биткоин и золото: причины роста
Биткоин и золото: причины роста
🔥 Биткоин и золото растут благодаря увеличению ликвидности, расширению балансов центральных банков и снижению ставок ФРС. Оба актива достигли новых рекордов, подтверждая свою прибыльность в текущей экономической ситуации. 💰📈🌟
Просмотреть