Наближене завершення тестової мережі Goerli

Наближене завершення тестової мережі Goerli

Тестова мережа Goerli наближається до завершення, валідатори вимикаються після оновлення Dencun

Тестову мережу Goerli вимикають після оновлення Dencun, закликаючи до міграції на Sepolia або Holesky. Валідатори на Goerli вимикаються, що впливає на стабільність мережі та тестування. Розробники радять використовувати Sepolia для тестування додатків; Holesky для тестування на рівні протоколу.

Тестова мережа Goerli, важлива для розвитку Ethereum, наближається до свого завершення після останнього оновлення мережі Dencun на основній мережі Ethereum. Початково очікувалося, що мережа залишиться активною протягом близько місяця після Dencun, однак валідатори мережі поступово вимикаються протягом останніх кількох тижнів.

Top протокол DeFi на ланцюзі BNB, Thena, додав $FLOKI до свого пулу, дозволяючи власникам FLOKI надавати ліквідність на їх платформі та заробляти $THE.

Це не тільки покращить корисність токена #Floki, але також показати, що проекти, які формують галузь, є… https://t.co/tw5UedspH1 — FLOKI (@RealFlokiInu) 14 березня 2024 р.

У офіційному оновленні, опублікованому 18 березня 2024 р., Protocol Support підтвердив необхідність для користувачів та розробників Goerli мігрувати на альтернативні тестові мережі, такі як Sepolia або Holesky негайно. Ця міграція є важливою, оскільки підтримка Goerli припиниться в найближчі місяці, а оновлення Dencun стане його заключною реалізацією.

Виход валідаторів з мережі Goerli, переважно оперованих різними членами спільноти, складає стабільність через переважну більшість, яку вони представляють. Крім того, команди з тестування планують використовувати цей перехід для оцінки відкладеної завершальності, витоків неактивності та масових обрізок.

Розробники закликають використовувати Sepolia для тестування децентралізованих додатків та смарт-контрактів, користуючись його стабільним та дозволеним набором валідаторів. Тим часом, провайдери інфраструктури, які шукають тестування на рівні протоколу, спрямовані на нововведений тестовий Holesky, який пропонує відкрите участь для тестування налаштування валідатора.

Наближене закриття Goerli свідчить про завершення епохи спільних зусиль в межах спільноти Ethereum. Особливе визнання надається Афрі Шедону за його значний внесок у розвиток та збереження мережі.

Поступовий відхід від Goerli підкреслює приверженість спільноти інноваціям та прогресу в технології блокчейну. Тим часом утримувачі ETH терпляче чекають на ці розвитки, що відобразиться на ціні ETH.

Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Цена Ethereum достигла $2,500: сохранится ли восходящий тренд?
Ethereum достигла отметки $2,500, возможен рост до $2,550. Приоритет на боковике $2,480. MACD снижается, RSI повышается. Поддержка на уровне $2,385, сопротивление на $2,500. 📈🚀
Просмотреть
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Эфириум растет на 6% после решения разделить обновление Pectra на две фазы в 2025 году. Ожидается улучшение опыта использования кошелька и улучшение работы Ethereum Virtual Machine. Важно преодолеть сопротивление в $2,595. 🚀📈
Просмотреть
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум (ETH) нацелен на $2,800. Киты накапливают ETH, торговый объем растет, цена растет на 6%. Технический анализ предвещает рост до $2,800. Буллиш настроение трейдеров. 🚀📈
Просмотреть
Виталик Бутерин продает Ethereum во время роста цен
Виталик Бутерин продает Ethereum во время роста цен
📉 Виталик Бутерин снова выводит миллионы долларов из Ethereum, несмотря на свои прогнозы. Вопрос: что дальше? 🤔 #ETH #Бутерин
Просмотреть