Заголовок статті: Майбутнє Goldman Sachs на публічних блокчейнах

Заголовок статті: Майбутнє Goldman Sachs на публічних блокчейнах

Глава з цифрових активів Goldman Sachs: Майбутнє на публічних блокчейнах

Goldman Sachs був піонером у традиційному фінансовому секторі зі своїми інвестиціями у екосистему цифрових активів, і цей процес не сповільнюється, - заявив у вівторок Метью МакДермотт, глобальний керівник цифрових активів в Goldman Sachs, під час Саміту Цифрових Активів Blockworks у Лондоні.

`Ми запустили деск у 2021 році`, - сказав МакДермотт, зауваживши, що він вважає, що Goldman Sachs все ще є єдиною банкою, яка пропонує ліквідність в кеш-врегульованих похідних, опціонах і фьючерсах криптовалют.

`І це щось, над чим ми продовжуємо працювати останні кілька років, і це було чудово`, - додав МакДермотт. `Минулий рік був складним, але цього року ми побачили велику зміну не лише в термінах клієнтів, але й в обсягах`.

Читайте більше: Goldman Sachs все ще `дуже підтримує` дослідження застосувань блокчейн

Goldman Sachs довгий час просував криптовалюту та технологію блокчейну, стверджуючи, що регульовані, традиційні фінансові установи будуть тими, хто створить значущі інновації.

Тижні після того, як FTX розпався, гендиректор Девід Соломон написав статтю для Wall Street Journal, в якій заявив, що досвідчені установи повинні бути на передовій.

`Хоча деякі стартапи блокчейну закликають до регулятивного нагляду, не всі мають здатність відповідати таким вимогам, оскільки вони є молодими організаціями`, - писав Соломон у статті.

Розвиток політики у цифровому просторі активів є обнадійливим, сказав МакДермотт, і дозволяє більшій кількості фінансових установ вступити в цей простір.

З нашого розділу думок: DeFi потребує установ - і регуляції

`Я дивлюся на регуляторний ландшафт у всьому світі, і наскільки він прогресував за останні кілька років, і...це справді вражає`, - сказав МакДермотт. `Це дало багато зрозуміння та довіри, я б сказав, для багатьох традиційних гравців дійсно рухатися вперед та інвестувати в цей простір`.

На запитання, чи і коли банк може розширити свої on-chain сервіси через публічні блокчейни, МакДермотт сказав, що наразі є деякі перешкоди в області дотримання вимог, але він сподівається, що команда зможе рухатися у цьому напрямку.

`Особисто я бачу велику можливість тут`, - сказав МакДермотт. `Але якщо я надягаю свою шапку Goldman, я знаю, що ми можемо зробити з регулятивної перспективи. Це що-то, що, я думаю, ми спостерігаємо і вдосконалюємо`.

Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть
Новая служба удаленного вызова процедур блокчейна Google Cloud
Новая служба удаленного вызова процедур блокчейна Google Cloud
Google Cloud представил новую службу удаленного вызова процедур блокчейна для web-разработчиков, упрощая взаимодействие с данными Ethereum. Совместима с JSON-RPC, обеспечивает быстрые ответы и бесплатный уровень до 100 запросов в секунду. 🔥🌐 #GoogleCloud #блокчейн
Просмотреть