Bitcoin торгується без премії на Coinbase

Bitcoin торгується без премії на Coinbase

Bitcoin більше не торгується з премією на Coinbase, показують дані

Так звана премія Coinbase випаровується, що свідчить про слабший попит на покупку в США.

На момент публікації, біткоїн торгувався за $64,000, що на 12% менше від рекордних висот, досягнутих на минулому тижні.

Ринкова динаміка, що визначала рекентне підняття біткоїна (BTC) до нових рекордних висот, змінилася, сигналізуючи про слабший попит в США на провідну криптовалюту.

Середньодобовий рух премії так званого Коїнбейс індикатора, який відстежує різницю між цінами біткоїна на біржі Coinbase (COIN), лістингованої на Насдак, та офшорному гіганті Binance, став від`ємним за даними, відстеженими CryptoQuant.

Іншими словами, біткоїн тепер торгується зі знижкою на Coinbase, яка виступає як кастодіан для восьми з 11 публічних фондів, які дебютували в США два місяці тому.

Цей розвиток подій, ймовірно, відображає відносно слабший чистий попит від ​​інвесторів з США. Надходження в публічні фонди сповільнилися в понеділок, причому ETF від Grayscale втратив рекордні $642.5 мільйона в вибуттях. ETF від Fidelity набрав всього $5.9 мільйона, найнижче за всю історію одноденного припливу.

Премія Коїнбейс стрибнула до 12-місячного максимуму 0,16 під час останнього підйому біткоїна з $48,000 до нових рекордних висот понад $73,500 тиждень тому.

З тих пір криптовалюта відступила на понад 12% до $64,000, показують дані CoinDesk. Індекс CoinDesk 20, більший ринковий показник, впав на 19% до 2,446 пунктів.

Аналітики передбачають глибше падіння ціни біткоїна, якщо надходження в ETF важко набирають оборот.

Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
🔍📰 Активация древних кошельков Bitcoin 2009 года привлекла внимание, сумма 2400 BTC на $141 млн была потрачена, вызывая интерес у криптосообщества. 🤔💰🔗
Просмотреть
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO предвещают возможную остановку ралли биткойна после достижения отметки $64K. Социальные метрики говорят о возможной коррекции на фоне спекуляций вокруг действий ФРС. После краткосрочного роста до $64K, биткойн вернулся к $63K. Рынок готовится к возможному откату из-за высоких уровней FOMO.📉🔍
Просмотреть
Биткоин и золото: причины роста
Биткоин и золото: причины роста
🔥 Биткоин и золото растут благодаря увеличению ликвидности, расширению балансов центральных банков и снижению ставок ФРС. Оба актива достигли новых рекордов, подтверждая свою прибыльность в текущей экономической ситуации. 💰📈🌟
Просмотреть