Нове рішення uRamp для входу в екосистему Гносіс Чейн

Нове рішення uRamp для входу в екосистему Гносіс Чейн

Гносіс розкриває uRamp для полегшення безпроблемного виходу та входу користувачів

Гносіс Чейн, провідна блокчейн платформа, представила uRamp. Це революційне рішення, призначене для полегшення безпроблемного входу та виходу користувачів в екосистемі Гносіс Чейн. У програмі Gnosis Pay, яка була запущена на конференції ETHCC минулого року, компанія поділилася своєю візією та дорожньою картою для Gnosis 3.0. Це свідчить про їхню зобов`язаність у покращенні платіжної мережі.

Ми пишаємося, що представляємо uRamp, що являє собою революційне рішення для входу та виходу користувачів в екосистемі Гносіс Чейн!

uRamp використовує регульований євростабільний монети @monerium та технологію агрегації ліквідності @lifiprotocol для безпроблемного переміщення євро з банку на блокчейн та назад.

uRamp від Гносіс спрощує трансфери ERC20 токенів та обмін фіатних валют

Гносіс має за мету бути найкращою платіжною мережею. Для досягнення цієї мети вони працювали наполегливо над забезпеченням відмінних підключень до традиційних платіжних систем, найкращої ліквідності обміну стабільних монет та легкої оплати. Гносіс хоче сприяти міжособистісним платежам та відкритим фінансовим мережам на честь розробника біткоіну Сатоші Накамото.

uRamp був важливим кроком на шляху до цієї візії. uRamp, створений на основі Гносіс Чейн, спрощує трансфери токенів ERC20 між банківськими рахунками. Це дозволяє обмін фіатних валют в обидва напрямки. Гносіс Вентур Студіос створила uRamp як наступне рішення для входу та виходу. Користувачам буде легко користуватися, дешево та сумісно з середовищем як в ланцюжку, так і поза ланцюжком.

Спільнота давно прагнула фіатний маршрут до Гносіс Чейн, і зараз uRamp вже діє. Тому що Гносіс розуміє важливість доступності, вони з гордістю пропонують uRamp для поліпшення екосистемного досвіду користувачів.

Окрім фіатних входів, uRamp дозволяє користувачам торгувати активами, сумісними з EVM, на фіатну валюту та навпаки. Через ці функції та його орієнтований на користувачів дизайн, uRamp є передовим рішенням, яке поєднує використання платформи web2 з надійністю технології web3. Співзасновник Гносісу пропагує спрощену конвертацію фіату в блокчейн

Стефан Георге, співзасновник Гносісу, запропонував спростити конвертацію фіата в онлайн-активи. Він підкреслив важливість uRamp для досягнення Гносісом мети безпечних, відкритих, спільнотою володіних глобальних платежів. Гносіс сподівається спростити Web3 платежі з допомогою uRamp, що зекономить час та гроші користувачів.

Стефан та Гіслі Крістянссон, CTO Монеріум, погодилися, що безшовна конвертація активів важлива для прискорення прийняття криптовалют. У партнерстві з Монеріум, uRamp використовує EURe, регульований євро стабільний монет, та відповідну ліквідність, щоб зробити ринок краще сприйманим, особливо для євро.

Крім того, Монеріум та BootNode, довгостроковий інженерний партнер Гносісу, допомогли створити uRamp. Ці партнерства допомогли uRamp перетанути з Proof-of-Concept у повноцінний продукт для користувачів екосистеми Гносісу.

Традиційні моделі входу використовували дорогих посередників або централізовані біржі. Однак модель з нижчими комісіями uRamp робить конвертацію активів дешевшою. Додаток uRamp створює Web3 IBAN для полегшених трансферів активів між банківськими рахунками та гаманцями Web3.

Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть
Новая служба удаленного вызова процедур блокчейна Google Cloud
Новая служба удаленного вызова процедур блокчейна Google Cloud
Google Cloud представил новую службу удаленного вызова процедур блокчейна для web-разработчиков, упрощая взаимодействие с данными Ethereum. Совместима с JSON-RPC, обеспечивает быстрые ответы и бесплатный уровень до 100 запросов в секунду. 🔥🌐 #GoogleCloud #блокчейн
Просмотреть