Polkassembly и Zeitgeist сотрудничают для улучшения управления Polkadot.

Polkassembly и Zeitgeist сотрудничают для улучшения управления Polkadot.

Часовий хід та Polkassembly об`єдналися, щоб трансформувати процес прийняття рішень в Polkadot.

Інтеграція Zeitgeist та Polkassembly покращує управління Polkadot, дозволяючи користувачам прогнозувати рішення та отримувати фінансові вигоди, стимулюючи участь та залучення спільноти. Участь в рішеннях Polkadot стає захоплюючою з Zeitgeist, де користувачі, прогнозуючи результати, отримують пряму фінансову стимуляцію, максимізуючи взаємодію спільноти.

Zeitgeist, ринок прогнозів Polkadot, оголосив про інтеграцію з Polkassembly. Ця ініціатива має на меті трансформувати децентралізоване управління, дозволяючи користувачам одержувати вигоди від рішень Polkadot за допомогою ринку прогнозів Zeitgeist для точного прогнозу їх результатів. Як ця інтеграція працює?

Завдяки цьому об`єднанню буде розширено стимул до участі та моніторингу рішень управління в Polkadot. Це спонукає до більшого децентралізованого втручання володарів токенів та досягнення більш інтенсивної участі спільноти.

Це також вводить захоплюючий елемент до результатів прийнятих рішень, надаючи користувачам Zeitgeist прямий фінансовий стимул бути в курсі подій у Polkadot. Трансформація Zeitgeist для управління Polkadot.

Zeitgeist пропонує численні прогностичні ринки, починаючи від вразливості блокчейна до результатів спортивних подій. Серед поточних варіантів можна виділити ймовірність перемоги Тайсона Фьюрі в матчі проти Олександра Усика 17 лютого та ймовірність використання Blast Bridge. Зараз на Zeitgeist є доступні ринки, пов`язані з управлінням.

Один з них питає, чи буде затверджено Референдум 385, кампанія по маркетингу комунітету мемкойнів, і, якщо так, чи виконають пропоненти вказані в пропозиції обіцянки. До цього часу на цьому ринку зареєстровано обсяг в 3,35 тис. DOT.

Додатковий ринок управління, який зараз діє, стосується того, чи буде агентство Lunar дотримуватися пропозиції 385 щодо просування $DED. За пропозицією активіста Polkadot Giotto De Filippi, `Імовірність засвідчує, що посилення дуже ймовірне, 90%. Тим, хто сумнівається в Lunar, я запрошую зробити на це ставку й отримати виграш.`

В будь-якому блокчейн оточенні рішення управління приносять переможців та переможених. Якщо деякі пропозиції проходять без опозиції, то інші є дуже контроверсійними. Завдяки Zeitgeist, більше членів спільноти Polkadot можуть приймати участь у управлінні опосередковано, маючи фінансовий інтерес.

Logan Saether, генеральний директор Zeitgeist, пояснює: `Ця інтеграція дозволяє легкий доступ до поточних референдумів, а також можливість прогнозувати результати пропозицій. Ми сподіваємося, що більшість цих ринків будуть визначатися в DOT, що спростить участь спільноти Polkadot`.

Інтеграція прогностичних ринків Zeitgeist у користувацький інтерфейс Polkassembly дозволить користувачам системи Polkadot OpenGov використовувати свою експертизу для прогнозування та отримувати винагороду кожного разу, коли їх прогноз виявляється вірним. Команди Zeitgeist та Polkassembly знаходяться на завершальному етапі інтеграції та передбачають її скоре завершення, відкриваючи нову епоху для управління Polkadot.

Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть
Новая служба удаленного вызова процедур блокчейна Google Cloud
Новая служба удаленного вызова процедур блокчейна Google Cloud
Google Cloud представил новую службу удаленного вызова процедур блокчейна для web-разработчиков, упрощая взаимодействие с данными Ethereum. Совместима с JSON-RPC, обеспечивает быстрые ответы и бесплатный уровень до 100 запросов в секунду. 🔥🌐 #GoogleCloud #блокчейн
Просмотреть