Bitcoin у центрі уваги: інституційні інвестори та нові можливості

Bitcoin у центрі уваги: інституційні інвестори та нові можливості

Ринки радісно зберігають винятковий інтерес до Біткоїна з кількох причин у березні цього року.

Інституційні інвестори глибоко викупили після того, як SEC відкрив доступ Волл-стріту до експозиції на ціну Біткоїна через кастодійні пункти ETF. Це лише додає до шоку дефіциту з врахуванням наближення наступного місяця до ланцюга блокування постачання.

Однак багато стратегів з торгівлі біткоїнами на блокчейні вважають, що важко переоцінити важливість схвалень ETF Комісією з цінних паперів та бірж. Нова парадигма не просто дозволяє це робити врегульованим інвесторам.

Це завершує рік надзвичайно сприятливих і пристосованих політики для Біткоїна та криптовалют в судчих залах і законодавствах Сполучених Штатів. Ризик того, що США введе обтяжливі регуляції, давно був важливим перешкоджанням для цін на Біткоїн на ринку.

В результаті схвалення SEC для Bitcoin ETF, ця загроза значно зменшилася. Замість цього ви тепер можете купити деякі базові блокчейн-криптовалюти на Волл-стріт з того самого місця, де ви можете купити акції компаній Coca-Cola або Chevrolet.

Проте це не тільки свято в США для Біткоїна цього року. Ось сім сигналів, що Біткоїн все ще рулить світом поза Сполученими Штатами у 2024 році.

  • Премія Кімчі тримається на рівні 2-річного піку

    Премія Кімчі, сума, яку корейці платять вище глобальних середніх цін на Біткоїн на біржі, зросла до 27-місячного максимуму в 10,32% 6 березня, сигналізуючи про зростання попиту на BTC з боку південнокорейців.

  • Активи Сальвадору зросли на 50%

    Латиноамериканська держава Сальвадор скористалася інвестиціями свого уряду в Біткоїн для утримання в національному скарбництві. Центральна американська держава купила 2 380 біткоїнів за середньою ціною $44,300. Тим часом загальна інвестиція 105 мільйонів доларів зросла на понад 50% і сьогодні вона вартує близько $166 мільйонів.

  • Нігерійці та венесуельці зберігають в Біткоїні

    Неурядова організація Фінансово-економічної освіти (FEE) з Атланти, Джорджія, недавно повідомила, що Нігерія слідує за тенденцією Венесуели щодо переоцінки у Біткоїні для використання надійної, стійкої до інфляції криптовалюти як притулку для своїх заощаджень від катастрофічної гіперінфляції нігерійської найри і венесуельського болівару.

  • Фонди інвестицій в Японії для Hodl

    Схоже, Японія чистить шлях для дозволу приватним фінансовим фондам утримувати Біткоїн. Адміністрація японського прем`єр-міністра Фуміо Кішіди погодилася в лютому подати законопроект уряду з внесенням змін до попередньо схваленої його кабінетом версії.

  • Німецька регульована платформа spot запускається

    Німеччина є найбільшою економікою в Європі за обсягом валового внутрішнього продукту. Вона встановила нову регульовану криптовулютну платформу для криптовалютних інвесторів внутрішній ринок капіталу. Німецький банк Deutsche Boerse оголосив 5 березня про запуск урядово регульованої біржі криптовалют для криптовалютних інвесторів.

  • Коінбейс переїжджає до Франції

    Поки німці святкують нову біржу з шніцелем та фантою, французи скоро зможуть увійти на Коінбейс, щоб торгувати криптовалютами. Всесвітня криптовалютна біржа з Сан-Франциско почала рік зі затвердженням від місцевих регуляторів для операцій у Франції.

  • VanEck Spot Bitcoin ETF в Австралії

    Фонд індексованих фондів США VanEck працює над запуском spot Bitcoin ETF для австралійського ринку. Керівник ВанEck Австралія Аріан Нейрон нещодавно заявив, що його компанія отримала «значний зріст» попиту на біткоїновий ETF, внесений до списку Австралійської фондової біржі (ASX).

Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
🔍📰 Активация древних кошельков Bitcoin 2009 года привлекла внимание, сумма 2400 BTC на $141 млн была потрачена, вызывая интерес у криптосообщества. 🤔💰🔗
Просмотреть
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO предвещают возможную остановку ралли биткойна после достижения отметки $64K. Социальные метрики говорят о возможной коррекции на фоне спекуляций вокруг действий ФРС. После краткосрочного роста до $64K, биткойн вернулся к $63K. Рынок готовится к возможному откату из-за высоких уровней FOMO.📉🔍
Просмотреть
Биткоин и золото: причины роста
Биткоин и золото: причины роста
🔥 Биткоин и золото растут благодаря увеличению ликвидности, расширению балансов центральных банков и снижению ставок ФРС. Оба актива достигли новых рекордов, подтверждая свою прибыльность в текущей экономической ситуации. 💰📈🌟
Просмотреть