Нова криптовалютна біржа KuCoin додала токен AITECH у список підтримуваних

Нова криптовалютна біржа KuCoin додала токен AITECH у список підтримуваних

Компанія KuCoin, одна з провідних централізованих криптовалютних бірж у світі, додала Solidus Ai Tech (AITECH) до списку підтримуваних активів.

AITECH спеціалізується на штучному інтелекті та ринку ГПУ в криптосфері.

Це оголошення було зроблено через офіційні канали та блог KuCoin, підтверджуючи, що торгівля AITECH буде доступна на їх платформі для спот-торгівлі.

Згідно з блог-постом, KuCoin продемонструвала сильну підтримку проекту, швидко запустивши механізм депозиту для AITECH. Користувачі можуть перевести свої токени Solidus Ai Tech на платформу, використовуючи сумісну мережу BNB Chain (BEP20).

Торгівля AITECH розпочалася в п`ятницю, 15 березня, о 10:00 (UTC), з парою токенів Tether USD (USDT). Після 24 годин користувачі матимуть можливість внести запити на виведення на торгівельній платформі.

Зазначимо, що Solidus встановив широкий High-Performance Computing (HPC) Data Centre на площі 8 000 квадратних футів в Європі і представив AITECH, відзначений як найперший в світі дефляційний утилітарний токен інфраструктури штучного інтелекту.

Метою є спрощення доступу до ринку штучного інтелекту та ГПУ.

AITECH служить основою екосистеми Solidus AI Tech, полегшуючи процес замовлення послуг. При цьому приймаються традиційні методи оплати, і фіатні транзакції плавно конвертуються в AITECH на блокчейні.

Кілька днів тому KuCoin додала токен Patex (PATEX) до списку підтримуваних токенів. Patex - це криптопроект, який сприяє впровадженню цифрової валюти центрального банку (CBDC).

В основному, KuCoin залишається відданим підтримці нових криптоініціатив. Інші раніше відзначені проекти включають SAROS, швидко розвиваючийся криптопроект на основі Solana, власний токен Manta Network та телевізійну платформу watch-to-earn Script Network.

Відмова від відповідальності: Інформація, представлена в цій статті, призначена лише для інформування та освітніх цілей. Стаття не є фінансовою порадою або порадою будь-якого виду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, завдані внаслідок використання згаданого вмісту, продуктів або послуг. Читачам рекомендується обережно ставитися до будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Nemo Latam открывает физические офисы в Перу для покупки Bitcoin лицом к лицу, улучшая доступность и доверие к криптовалютам. Это помогает разнообразию и включению в отрасли. Перу показывает высокий интерес к криптовалютам, становясь топ-50 страной по их принятию. 🔥🪙
Просмотреть