Модель зменшення Bitcoin та зростання стейблкоїнів: огляд

Модель зменшення Bitcoin та зростання стейблкоїнів: огляд

Модель зменшення Bitcoin передбачає накопичення; Зростання активності `китів` з переходом до стейблкоїнів

Краща річ у поточній моделі циклу ринку Bitcoin полягає в тому, що зовсім кілька віритимуть, коли вона виявить фазовий перехід, за словами криптоаналітика, що публікується як PlanB на X. Він згадав свій попередній пост від 12 січня, коли він написав, що бікамеральний ринок закінчився, але багато користувачів мали іншу думку.

У своєму найновішому посту відомий аналітик поділився графіком моделі циклу ринку Bitcoin, яка показує, що флагманська криптовалюта знаходиться у стадії накопичення. Графік відображає, що накопичення розпочалося в початковому січні, в той же період, коли PlanB оголосив про кінець бікамерального ринку.

Деталі посту PlanB з 12 січня підтверджують, що Bitcoin досяг основи в листопаді 2022 року після реєстрації низької ціни у розмірі 15 500 доларів. Він передбачав, що BTC перетнув Короткострокового володіння (STH) і підніметься в рік півтори рік до половинної прем`єри 2024 року та наступного бикового ринку 2025 року. На підставі декількох внутрішньочасових сигналів, відомий аналітик передбачив, що півтори прем`єра Bitcoin в 2024 році призведе до перевищення Bitcoin позначки в $32 000. Він також зазначив, що в 2025 році Bitcoin очікується биковий ринок з вартістю понад 100 000 доларів.

Узгоджуючи накопичення та розвиток бикового ринку, аналітик DeFi та криптоanalyst Patrick Scott відзначив зростання обсягу переказу стейблкоінів.

Обсяг переказу стейблкоінів встановив рекорд в минулому тижні. Зростання передусім спричинено зростанням на Solana з грудня.

За даними із Artemis, криптометричної платформи, Скотт показав, що обсяг переказу досяг найвищого показника за останній рік на цьому тижні. Дані платформи також показали, що зростання стейблкоінів на Solana відповідає зростанню з грудня.

Слід зазначити, що грудень став найкращим місяцем для Solana за тривалий період. Засновний токен блокчейну SOL зрос з $59.31 1 грудня до $125.97 25 грудня, що склало 114%. SOL пізніше зазнала зворотного руху та наразі торгується за $96.85 на момент написання цієї статті згідно з даними від TradingView.

Відмова відповідальності: Інформація, наведена в цій статті, має інформативну та освітню мету лише. Стаття не становить фінансової поради або поради будь-якого іншого виду. Coin Edition не несе відповідальності за будь-які збитки, завдані в результаті використання змісту, продуктів або послуг, згаданих в статті. Читачам радять бути обережними перед прийняттям будь-яких дій, пов`язаних з компанією.

Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Растущая корреляция биткоина с S&P 500
Биткоин и S&P 500 демонстрируют растущую корреляцию, вызванную входом институциональных игроков и снижением ставок ФРС. Биткоин превзошел большинство альткоинов, достигнув $63,000. Ожидается увеличение корреляции из-за ETF и снижения ставок. 🔗📈🚀
Просмотреть
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Рост биткойна: $65 тыс. в фокусе быков
Цена биткойна преодолевает сопротивление и нацеливается на $65 тыс. Быки поднимают цену, сформировав восходящий тренд. Технические индикаторы в сторону роста. 🚀💰
Просмотреть
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
Рейтинги правительств по биткойну: США в лидерах
🔝🌍 США лидируют с $12.16 млрд биткойнов, Великобритания, Бутан и Сальвадор следующие. США активны, Великобритания пассивна, Бутан и Сальвадор часто проводят транзакции. Каждое правительство имеет уникальный подход к управлению своими крипто-активами.
Просмотреть
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Криптовалютный рынок: выход из медвежьей фазы?
Аналитик Джейми Кутс считает, что криптовалютный рынок близок к завершению медвежьего тренда. Уровень Bitcoin в $63 000 может быть сигналом возможного бычьего ралли. Подъем индекса сезона альткоинов и активность смарт-контрактов также указывают на оптимизм. 📈🐂
Просмотреть