Недампі FTX & Alameda: $24 Mln ETH до Coinbase перед Ethereum Crash

Недампі FTX & Alameda: $24 Mln ETH до Coinbase перед Ethereum Crash

FTX & Alameda Wallets Дамп $24 Mln ETH до Coinbase перед Ethereum Crash

У захоплюючому повороті подій, спостережених нещодавно в криптовалютному світі, банкрутні біржі FTX і зв`язані гаманці Alameda, здається, зробили величезні перекази Ethereum (ETH) до Coinbase, відомого CEX, безпосередньо перед падінням цін в останні 15 днів. Ці дампи до Coinbase заколисали масивний потік спекулятивних чуток серед криптовалютних трейдерів та інвесторів по всьому світу, оскільки ціна ETH нещодавно перевищила позначку у $3,500.

Проте, узгоджуючись з величезним розпродажем на ринку криптовалют, побаченим сьогодні, ETH торгувався у червоному колі, за даними Coinmarketcap. Одночасно з вище зазначеним появленням ETH дампів сьогодні, спекуляції щодо відшкодування кредиторів FTX і Alameda ходять над креативним горизонтом. Дампи ETH від FTX & Alameda: Поглиблючися

Згідно зі вгледами, розкритими блоцьковим відстежувачем Spotonchain, FTX і Alameda часто виведували ETH кілька разів безпосередньо перед падінням цін, як зазначено вище. Протягом останніх п`ятнадцяти днів обидва суб`єкти вивели 6,500 ETH на суму $24.57 мільйона до Coinbase по $3,780 через серію семи транзакцій.

Поміж цими семи переказами ETH опускалась після п`яти дампів, спровоковуючи водоворот спекуляцій. Оскільки дампи на CEXs пропонують приріст поставок, звичайні ринкові настрої узгоджуються з опущенням ETH, побаченим після переказів від FTX та Alameda. #FTX та гаманці #Alameda, здається, часто виводять $ETH перед дампом!

У останні 15 днів FTX та дослідження Alameda здійснили внесок 6,500 $ETH ($24.57 мільйона) до #Coinbase приблизно за $3,780 через 7 транзакцій.

Ринок опустився після 5 з 7 транзакцій (зображення 👇)!… pic.twitter.com/STOtHBDChE

Тим часом, крім вищезазначених переказів ETH, банкрутні біржі вивели ще кілька інших активів на суму $6.26 млн. Цими активами були ALI, GAL, TONCOIN, WAVES, OHM, HGET, TLM та MTA, а CEXs, куди вони були переведені, включали Wintermute, Binance, Gate.io, FalconX та Coinbase.

Цей хід банкрутних бірж викликав величезне цікавість серед їх кредиторів, які залишаються готові отримати кошти від FTX та Alameda після їхнього епічного падіння в 2022 році. Тим часом, висновки, що обертаються навколо можливого впливу цих дампів на подальше зниження цін ETH, паніють.

Активи цифрової камери Алебаргується Bitcoin As `Захист від інфляції` серед Гарячого CPI і PPI Ethereum Price Slips

На момент написання ціни Ethereum зафіксували спад на 7.74% протягом останніх 24 годин і наразі торгується на рівні $3,671. З FTX та Alameda, які вивели ETH просто перед вмістом дуже популярного сьогодні падіння, весьма велика хвиля спекуляцій охопила криптовалютних трейдерів та інвесторів по всьому світу.

Тим не менш, широкий крипторинок залишався бичком на Ethereum, оскільки оновлення Dencun зараз вступило у життя на епоху 269568 недавно. Оптимістичний шум, що обертається навколо потенційного ETF ETH, що наближається на криптогоризонту, додатково сприяє становленню токена на ринку.

Також почитайте: NFPrompt Страждає від великого взлому: FBI втручається, щоб забезпечити безпеку користувачів

Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Nemo Latam открывает физические офисы в Перу для покупки Bitcoin лицом к лицу, улучшая доступность и доверие к криптовалютам. Это помогает разнообразию и включению в отрасли. Перу показывает высокий интерес к криптовалютам, становясь топ-50 страной по их принятию. 🔥🪙
Просмотреть