Геймінг-досвід у web3: співпраця Aptos з Google Cloud

Геймінг-досвід у web3: співпраця Aptos з Google Cloud

Aptos використовує Google Cloud для покращення геймінг-досвіду у web3

Aptos Labs, команда, що стоїть за блокчейном рівня-1, уклала угоду про партнерство з Google Cloud для розширення пропозицій із геймінгу з можливостями web3.

Google Cloud, відомий своїм широким спектром хмарних послуг, розширив свій список партнерів з блокчейну з фокусом на інтеграцію геймінгу в ландшафт web3. Цього разу інтернет-гігант уклав партнерство з Aptos Labs, відомою своєю роботою над блокчейном Aptos, за даними прес-релізу, надісланого crypto.news.

У рамках співпраці Google Cloud додав підтримку для останнього проекту Aptos під назвою “Aptos GameStack”, який описується як об`єднана платформа для створення, інтеграції та посилання блокчейн-елементів у відеоігри.

Використовуючи ресурси Google, Aptos прагне покращити своє рішення, включаючи аналітику і інтеграцію продуктів штучного інтелекту та машинного навчання поряд з інструментами геймінгу web3. “Ігри будь-якого виду тепер можуть легко використовувати потужність технології Web3 з Aptos GameStack. Наше партнерство з Aptos Labs піднімає переваги гравця технології Web3 до основного рівня галузі ігор.”

Джек Бюсер, директор з ігор, стратегічні галузі в Google

Aptos GameStack передбачається мати різні продукти, включно з доступом до Unity APIs для цифрових гаманців, транзакцій, збірок не замінних токенів (NFT) та інших елементів web3. Додатково, набір розробника дозволить розгортання веб2 сценаріїв для входу до системи, дозволяючи інтеграцію з існуючими соціальними мережами користувачів, такими як Facebook чи Gmail.

Ця співпраця приходить у момент значного досягнення в секторі геймінгу web3, оскільки загальна вартість жетонів геймінгу web3 зростала понад $30 мільярдів уперше за останні роки. Як повідомляв crypto.news раніше, Едвард Вілсон з Nansen вказував на зріст активності інвесторів в бік вищого ризику, що спонукає до більш докладного дослідження поза традиційними криптовалютами для потенційних доходів.

Очікується, що надходження Гри Розробників — щорічної події для розробників відеоігор — стимулюватиме інтерес розробників до геймінгу web3 ще більше, тим самим сприяючи зростаючому ентузіазму навколо жетонів геймінгу, додав Вілсон.

Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть
Новая служба удаленного вызова процедур блокчейна Google Cloud
Новая служба удаленного вызова процедур блокчейна Google Cloud
Google Cloud представил новую службу удаленного вызова процедур блокчейна для web-разработчиков, упрощая взаимодействие с данными Ethereum. Совместима с JSON-RPC, обеспечивает быстрые ответы и бесплатный уровень до 100 запросов в секунду. 🔥🌐 #GoogleCloud #блокчейн
Просмотреть