Набір обертів проекту Bitcoin Layer-2 BVM

Набір обертів проекту Bitcoin Layer-2 BVM

Проект Bitcoin Layer-2 BVM набирає обертів завдяки обіцянками 'смачних' роздач.

Віртуальна машина Bitcoin (BVM) - швидко зростаючий L2 протокол на Bitcoin. Він дозволяє користувачам створювати власні мережі другого рівня та підвищує цінність своїх власних токенів BVM.

Розробники розповіли CoinDesk, що команда планує `смачні` роздачі для стейкерів BVM, що може збільшити попит на токени.

Дані показують, що токени проекту BVM зросли на 35% за останні 24 години, обігнавши загальний ринок. Індекс CoinDesk 20 впав на 5,3% за цей же період. Токени зросли до $ 3,5 зі стартових 20 центів 8 березня.

Проект дозволяє користувачам створювати влaсні мережі другого рівня на блокчейні Bitcoin. Bitcoin та Ethereum відомі як протоколи першого рівня, а спроби їх масштабування та розширення є другим рівнем. Хоча екосистема Ethereum має численні проекти другого рівня, які спрямовані на надання швидших та дешевих транзакцій протягом багатьох років, версія Bitcoin дійсно почала набирати оберти лише в 2023 році після введення технології Ordinals.

Цінність токена зумовлена винагородами за стейкінг для власників BVM та відсотком зборів, згенерованих сервісом, розробник @punk3700 розповів CoinDesk у прямому інтерв`ю на X.

Наприкінці тижня команда повідомила, що Naka Chain, Bitcoin layer-2 побудований на BVM, роздаст 10,5 мільйонів токенів стейкерам BVM. Роздача пропорційна утримуваним користувачем вкладенням та буде заблокована на три місяці.

Токени на основі блокчейну Bitcoin почали з`являтися як інвестиційна теза в середині 2023 року, очолювана технологією Ordinals та токенами BRC-20.

Стандарт BRC-20 (BRC означає запит на коментар Bitcoin) був введений у квітні і дозволив користувачам вперше видачу переносних токенів безпосередньо через мережу. Токени, звані інскультаціями, працюють на протоколі Ordinals. Цей протокол дозволяє користувачам вбудовувати дані в блокчейн Bitcoin, внесення посилань на цифрове мистецтво в невеликі транзакції на основі Bitcoin.

@punk3700 раніше розповів CoinDesk, що використання біткоїна в децентралiзованих фінансових додатках (DeFi) досі обмежувалося токенізованими представленнями біткоів на інших ланцюгах, таких як Ethereum або Solana, але існує певна пропасть між багатими власниками біткоів, які можуть використовувати свої активи в рідних додатках, що підтримує тезу інвестицій.

Токени BRC-20 мають сукупну ринкову капіталізацію $3,5 мільярди на цей день, показують дані CoinGecko.

Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть
Новая служба удаленного вызова процедур блокчейна Google Cloud
Новая служба удаленного вызова процедур блокчейна Google Cloud
Google Cloud представил новую службу удаленного вызова процедур блокчейна для web-разработчиков, упрощая взаимодействие с данными Ethereum. Совместима с JSON-RPC, обеспечивает быстрые ответы и бесплатный уровень до 100 запросов в секунду. 🔥🌐 #GoogleCloud #блокчейн
Просмотреть