Bitcoin опустився нижче $69,000 через переміщення $400 мільйонів на Coinbase

Bitcoin опустився нижче $69,000 через переміщення $400 мільйонів на Coinbase

Bitcoin опустився нижче рівня у $69,000, оскільки Grayscale перемістив понад $400 мільйонів у BTC на Coinbase.

Сьогодні Bitcoin отримав удар - впав значно нижче свого свіжого історичного максимуму до менш ніж $69,000 за монету.

Найбільша цифрова монета за капіталізацією на ринку відновилася та знову перевищує $70,000 на момент написання. Але це значно нижче рівня $73,700, який вона досягла вчора, показує CoinGecko.

Bitcoin продовжував свій успіх завдяки великому попиту на нові біржові фонди інвестування в Bitcoin (ETF). Але потім у четвер дані відділу Бюро статистики праці показали, що виробничий індекс цін стрімко зріс на 0,6% у минулому місяці.

Важливий показник інфляції показав, що ціни в лютому були вищі, ніж очікувалося. Трейдери сприйняли ці дані як знак того, що Федеральна резервна система може не знизити процентні ставки в травні, що призвело до продажу цифрових активів та акцій.

Ще один можливий чинник? Приблизно $400 мільйонів у Bitcoin було переміщено Grayscale на свого кастодіанта, Coinbase, показали дані Arkham Intelligence сьогодні.

`Я думаю, що роль грає інфляційна наратив, а також, можливо, є більше продажів Grayscale, ніж зазвичай - але ми цього не дізнаємося навіть завтра`, - сказав він.

У січні керуючий фондом позбувався великої кількості цифрових монет, переміщаючи в певний момент $2,2 мільярда за кілька днів на біржу. Це призвело до зниження цін.

Grayscale почав переміщати свій BTC на Coinbase для продажу після того, як він перетворив свій фонд у біржовий фонд інвестування в BTC (ETF) 10 січня.

Джеймс Баттерфілл, головний дослідник Coinshares, сказав Decrypt, що обидва розвитки є факторами.

Перед конвертацією фонду Bitcoin ETF Grayscale діяв як фонд з закритою кінцевою датою, інвестори мали тримати свої частки принаймні шість місяців.

Тепер це ETF, інвестори були зацікавлені в погашенні своїх утримань та виручці. Ймовірно, вони це роблять знову.

Незважаючи на викупи Grayscale, чисті припливи у дев`ять інших ETF, які торгують, перевищили позначку у $1 мільярд - рекорд - у вівторок.

Редагував Райан Озава.

Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
🔍📰 Активация древних кошельков Bitcoin 2009 года привлекла внимание, сумма 2400 BTC на $141 млн была потрачена, вызывая интерес у криптосообщества. 🤔💰🔗
Просмотреть
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO предвещают возможную остановку ралли биткойна после достижения отметки $64K. Социальные метрики говорят о возможной коррекции на фоне спекуляций вокруг действий ФРС. После краткосрочного роста до $64K, биткойн вернулся к $63K. Рынок готовится к возможному откату из-за высоких уровней FOMO.📉🔍
Просмотреть
Биткоин и золото: причины роста
Биткоин и золото: причины роста
🔥 Биткоин и золото растут благодаря увеличению ликвидности, расширению балансов центральных банков и снижению ставок ФРС. Оба актива достигли новых рекордов, подтверждая свою прибыльность в текущей экономической ситуации. 💰📈🌟
Просмотреть