Роздача $400 тис. в TON та мільйонів Notcoin: деталі гри Telegram Notcoin

Роздача $400 тис. в TON та мільйонів Notcoin: деталі гри Telegram Notcoin

Telegram`s `Notcoin` роздає $400 тис. в TON, плюс мільйони внутригрових монет

Перед майбутнім роздачею токенів на The Open Network, вірусна гра-клікер Telegram Notcoin щойно виявила, що вона роздає всього 100 000 Toncoin (TON) гравцям через нове завдання - та мільйони внутригрових монет для певних `O.G.` користувачів.

Все це походить від нового ігрового завдання під назвою `TON для розваги`. Гравці, які виконують всі завдання у цьому квесті, отримають бонус у 3 млн Notcoin та 1 TON. Всього 100 000 TON віддаються гравцям, які беруть участь у квесті, загалом вартістю трохи більше 400 000 доларів на момент написання цього, і квест буде доступний лише до тих пір, поки його не виконають 100 000 осіб.

Для отримання винагороди вам потрібно досягти алмазного рівня у грі на натискання монет, запросити принаймні п`ять друзів у гру та підключити гаманець TON. Це дозволить вам отримати 1 TON та завершить першу частину квесту.

Вимоги для другої частини квесту значно вищі. Вам потрібен платний аккаунт Telegram Premium та утримувати 25 TON на підключеному гаманці, щоб розблокувати бонус у 3 мільйони Notcoin у грі.

Notcoin також недавно оголосила систему ваучерів на основі NFT для торгівлі Notcoin перед її роздачею. Гравці з 10 мільйонами або більше Notcoin можуть конвертувати свої монети в ваучери, які можна торгувати з іншими гравцями і, в кінцевому підсумку, обміняти на фактичний Notcoin після випуску токена.

Більше 28 мільйонів користувачів Telegram вже грали в Notcoin на сьогодні, з понад 4 мільйонами щоденних користувачів за даними гри. Вони колективно видобули понад 42 трильйони Notcoin, швидко натискаючи сяючу монету у грі, і баланси активних користувачів будуть конвертовані в криптовалютний токен на ланцюгу.

Представники Notcoin раніше розповіли GG в Decrypt, що оцінюють, що токен піде на ланцюг та буде розданий гравцям наприкінці березня або на початку квітня. GG в Decrypt щойно оглянула Notcoin - натисніть, щоб прочитати, чому ця проста криптовалютна гра вже `в наших кілках`.

Начало сезона наград в Hamster Kombat на Telegram
Начало сезона наград в Hamster Kombat на Telegram
Крипто-игра Hamster Kombat завершает первый сезон наград 20 сентября, запускает токен HMSTR и эйрдроп на Открытой Сети (TON) 26 сентября. Ожидается большой интерес и возможные проблемы сети TON. 🐹🎮🚀
Просмотреть
Binance запускает игру Moonbix в Telegram: подробности
Binance запускает игру Moonbix в Telegram: подробности
Binance запустила игру Moonbix в Telegram для криптоэнтузиастов, предлагая потенциальные награды в виде криптовалюты. Игроки могут увеличить баллы, приглашая друзей и связывая учетные записи Binance. Moonbix обеспечивает безопасный опыт для пользователей, уделяя внимание предотвращению мошенничества. Игра продвигает инновационный подход к заработку криптовалюты среди разнообразной пользовательской базы. 🌕🎮💰👥🔒
Просмотреть
Игры на тап для заработка: новый тренд среди 950M пользователей Telegram
Игры на тап для заработка: новый тренд среди 950M пользователей Telegram
Обзор: Игры на тап (T2E) пользуются популярностью среди 950 млн пользователей Telegram. Простые и захватывающие, они позволяют зарабатывать игровые награды через нажатия. Рынок игр на заработок NFT оценен в $755 млн в 2021 и предполагается, что вырастет до $6,3 млрд к 2031 году. 👾📈
Просмотреть
Hamster Kombat: комбо-карты и шифровочный код
Hamster Kombat: комбо-карты и шифровочный код
Обзор: Hamster Kombat 14 сентября - увлекательные комбо-карты и шифровочный код. Игра набирает популярность в криптоиндустрии 😄🎮
Просмотреть