Намір Binance видалити торгові пари з TrueUSD

Намір Binance видалити торгові пари з TrueUSD

Binance збирається видалити торгові пари з TrueUSD через проблеми з ліквідністю

Binance, провідна криптовалютна біржа, оголосила про свою намір видалити декілька торгових пар з TrueUSD (TUSD), стабільним койном з зв`язками до Джастіна Сана, засновника Tron.

13 березня біржа видала заяву, оголошуючи надходження видалень COMP/TUSD, EDU/TUSD та PENDLE/TUSD.

Крім того, торгові пари BNB з Arpa та EduCoin також будуть припинені. Ці зміни набудуть чинності 15 березня 2024 року о 3:00 ранку за часом UTC.

Рішення видалити ці пари виникає з щоденного процесу оцінки Binance, спрямованого на захист користувачів та забезпечення цілісності торговельного середовища.

Біржа вказала, що фактори, які призводять до видалення торгових пар, можуть включати недостатню ліквідність та обсяг торгівлі.

Тим не менш, Binance роз’яснила наслідки видалення, заявивши: `Видалення торговельної пари не впливає на доступність токенів на Binance Spot.

Користувачі все ще можуть торгувати базовими та квотовими активами торгової пари на інше торговій парі, яка доступна на Binance.`

`Це забезпечує доступність TUSD на платформі через інші торгові пари з основними криптовалютами, такими як Bitcoin, Cardano, Avalanche та Bitcoin Cash.

Окрім видалення конкретних торгових пар, Binance також оголосила про припинення послуг торговельного бота для цих пар, що набуває чинності одночасно з видаленням.

Платформа радить користувачам налаштувати або припинити своїх ботів до кінцевого терміну, щоб уникнути можливих фінансових втрат.

З того часу, як TUSD стикнувся з кількома викликами з кінця 2023 року. 17 жовтня було повідомлено про значне вторгнення в безпеку, коли сторонній постачальник послуг був скомпрометований, що призвело до можливого розголошення даних про KYC та транзакцій користувачів.

Більше того, стабільність стейблкоїна була протестована на початку цього року, коли він зійшов з $1 пеги.

15 січня вартість TUSD впала до $0,984 в результаті ліквідації трейдерами понад $339 мільйонів в TUSD за Tether, слідом за чутками про відсутність токена у Manta ланцюжку запуску Binance.

Щоб подати криптокурентний прес-реліз (PR), надішліть електронного листа на [email protected].

Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Nemo Latam открывает физические офисы в Перу для покупки Bitcoin лицом к лицу, улучшая доступность и доверие к криптовалютам. Это помогает разнообразию и включению в отрасли. Перу показывает высокий интерес к криптовалютам, становясь топ-50 страной по их принятию. 🔥🪙
Просмотреть