Причина ралі в біткоїні: аналіз JPMorgan

Причина ралі в біткоїні: аналіз JPMorgan

JPMorgan розкрила `основну причину` великого ралі в біткоїні

У своєму останньому коментарі аналітики JPMorgan уточнили діючі сили зараз і на ринку криптовалют.

Наприклад протилежно популярному уявленню, ралі не викликане інвесторами, які переходять від золота до біткоїна, а, навпаки, індивідуальні і спекулятивні інституційні інвестори купують як золото, так і фьючерси на BTC, стверджують аналітики.

З моменту запуску локальних біткоїн-ETF цього року було значне зростання цих фондів, тоді як у золотих ETF спостерігалися відпливи. Це призвело до коментарів, що інвестори переходять від золота до біткоїна. Але аналітики JPMorgan під керівництвом Ніколаоса Панігірцоглу вважають, що це не так. Замість цього вони вважають, що ралі відбувається через роздрібних та інституційних інвесторів, які купують як золото, так і фьючерси на BTC.

`Окрім індивідуальних інвесторів, спекулятивні інституційні інвестори, такі як хедж-фонди, включаючи трейдерів на миттєві ринки, також поширили ралі, купуючи як золото, так і фьючерси на біткоїн з лютого, можливо, більш активно, ніж індивідуальні інвестори`, написали аналітики. `Це виглядає так,` - сказав він.

Аналітики зауважили, що відпливи з золотих ETF не є новим явищем, спричиненим запуском локальних BTC ETF цього року. Замість цього цей тренд триває вже чотири роки з моменту пандемії, за словами аналітиків.

Більше того, інвестори золотих ETF не переходять на біткоїн ETF, за словами аналітиків. Фактично, вони купують більше золота, але у вигляді слитків та фізичного золота. `Цей тренд відпливу з золотих ETF не відображає втечу від золота приватними інвесторами, такими як фізичні особи та сімейні офіси, але, замість того, зміщення від золотих ETF на слитки та золоті прикраси`, - сказали аналітики.

Останні великі покупки BTC від MicroStrategy також відіграли роль у зміцненні цього року криптовалютного ралі. Компанія, під керівництвом Майкла Сейлора, здається, перетворюється на розраховану на валютні коливання інвестицію в BTC, купуючи біткоїн через продаж конвертованих облігацій. Однак, за словами аналітиків, цей підхід ризикований:

`Ми вважаємо, що діловіцю MicroStrategy з фінансовими зобов`язаннями під BTC додавали лійку та піну до поточного крипто-ралі та збільшують ризик більш серйозного розгортання під час можливого майбутнього спаду`.

*Це не порада з інвестування.

Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин: возвращение к $65,000
Биткоин возобновил рост, достигнув $64,200. Ожидается достижение $65,000, возможен возврат к $70,000. Технические уровни: сопротивление - $70,000, поддержка - $50,000. В текущий момент цена - $63,707. 🚀📈
Просмотреть
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
🔍📰 Активация древних кошельков Bitcoin 2009 года привлекла внимание, сумма 2400 BTC на $141 млн была потрачена, вызывая интерес у криптосообщества. 🤔💰🔗
Просмотреть
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO предвещают возможную остановку ралли биткойна после достижения отметки $64K. Социальные метрики говорят о возможной коррекции на фоне спекуляций вокруг действий ФРС. После краткосрочного роста до $64K, биткойн вернулся к $63K. Рынок готовится к возможному откату из-за высоких уровней FOMO.📉🔍
Просмотреть
Биткоин и золото: причины роста
Биткоин и золото: причины роста
🔥 Биткоин и золото растут благодаря увеличению ликвидности, расширению балансов центральных банков и снижению ставок ФРС. Оба актива достигли новых рекордов, подтверждая свою прибыльность в текущей экономической ситуации. 💰📈🌟
Просмотреть