Robinhood додаває USDC до своєї європейської платформи

Robinhood додаває USDC до своєї європейської платформи

Robinhood додав USD Coin (USDC) до європейської платформи

Програма, що дозволяє власникам USDC отримувати до 10% стимулів, була запущена. Ця новина призвела до піднесення ціни акцій HOOD понад $19.

На платформі Robinhood тепер доступно понад 25 криптовалют, завдяки недавньому додаванню вибитого Circle USD Coin (USDC) в європейський підрозділ Robinhood. Крім того, була запущена програма, що дозволяє власникам USDC отримувати стимули до 10% від криптовалютної біржі. Крім того, під час сесії перед відкриттям ринку сьогодні відбулося приблизно 12% ралі акцій Robinhood.

Лістинг устойливої монети USDC було розкрито відділом Robinhood EU в посту на X 14 березня. Це велике досягнення після входження Robinhood в Європу в кінці 2023 року. Програма винагород

Крім того, криптовалютна біржа рекламувала програму стимулювання, заявивши, що клієнти можуть отримати 10% винагород за утримання USDC нативно в додатку Robinhood Crypto в рамках її поточної обмеженого терміну пропозицій.

З 1 березня по 15 червня члени Robinhood, які утримують USDC, будуть мати право на бонуси через програму винагород. Клієнти можуть отримати свої стимули лише якщо вони мають USDC та торгують будь-якою підтримуваною криптовалютою на платформі під час періоду акції. Максимальна сума, яку учасники можуть заробити протягом промо-періоду, становить €1,000 ($1,094) в USDC, що складає 10% від усього.

Крім того, існує ще одна програма, що пропонує €5 в USDC, щоб заохотити користувачів співпрацювати з платформою та дізнатися більше про криптовалюти.

Ця новина призвела до підвищення ціни акцій HOOD понад $19. У четвер, 14 березня, перед відкриттям ринку ціна акцій Robinhood зросла на 1,95 пункту або 11,36% до $19,11. Зазначений рост з останнього закриття та можливі додаткові прирости можливі внаслідок стрибка ціни акцій Robinhood. На момент написання ціни акцій Robinhood торгувалися на рівні $18,30, що становить 6,99%.

Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Nemo Latam открывает физические офисы в Перу для покупки Bitcoin лицом к лицу, улучшая доступность и доверие к криптовалютам. Это помогает разнообразию и включению в отрасли. Перу показывает высокий интерес к криптовалютам, становясь топ-50 страной по их принятию. 🔥🪙
Просмотреть