Прогноз ціни Ethereum після оновлення Dencun

Прогноз ціни Ethereum після оновлення Dencun

Прогноз ціни Ethereum: час продавати або купувати спад?

Прогноз ціни Ethereum загрожує великим обертанням після успішного запуску головної мережі оновлення Dencun. Друга за величиною криптовалюта на деякий час піднялась до $4 087, перевіряючи свої недавні максимуми ($4 087) у середу перед тим, як опуститися нижче попереднього дня відкриття на рівні $4 008.

Торгуючи на рівні $3 955 у середу, ціна ETH зазнала спаду на 2,5% за останні 24 години. Її торговий обсяг скоротився на 20% за той же період, що свідчить про зменшення інтересу серед трейдерів.

З ринковим капіталізацією у розмірі $477 мільярдів, Ethereum зручно розміщується на другій позиції під Bitcoin з капіталізацією у розмірі $1,4 трильйона.

Прогноз ціни Ethereum: що далі після оновлення Dencun

Ефір осілий оновлення Dencun на головній мережі після трьох успішних запусків тестової мережі. Це історичне оновлення йде далі від введення нових функцій, воно виділяється зменшенням комісій на протоколах другого рівня, таких як Arbitrum, і очікуються прискорення зростання.

Як повідомляється, `краплі` ще один ключовий елемент оновлення, втілює нове місце для зберігання даних на блокчейні. Цей особливий простір ізольований від стандартних транзакцій, привертаючи менші витрати.

Оновлення Dencun є найбільшим поліпшенням протоколу протягом року, і відомо, що Ethereum значно змінить ландшафт масштабування, де найбільше скористаються протоколи другого рівня.

  • Мережі другого рівня готуються включати `краплі` у свою діяльність - крок, який може спричинити `цінову війну. Arbitrum оголосив, що він готовий приєднатися до нового простору для зберігання даних менше ніж за 24 години. Краплі прибули на Ethereum!

Оновлення Dencun успішно запущено на головній мережі Ethereum, що робить його одним з найбільших оновлень для підтримки протоколів другого рівня у масштабуванні Ethereum.

Тепер, оскільки оновлення головної мережі Ethereum завершено, ми очікуємо абновлення ArbOS Atlas…

Написано на основі аналізу ціни Ethereum, чи коли буде досягнуто ціна в $1 збоку від 30% позитивного руху, підбадьорюючи трейдерів? А можливо, ціна Toncoin переборена, після тижневого зростання на 70%? Прогноз ціни Binance Coin: чи є $700 наступною мілістю BNB, яку можна побачити?

Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Разделение обновления Pectra на две фазы помогло Эфириуму вырасти на 6%
Эфириум растет на 6% после решения разделить обновление Pectra на две фазы в 2025 году. Ожидается улучшение опыта использования кошелька и улучшение работы Ethereum Virtual Machine. Важно преодолеть сопротивление в $2,595. 🚀📈
Просмотреть
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум: предстоит ли ралли до $2,800?
Эфириум (ETH) нацелен на $2,800. Киты накапливают ETH, торговый объем растет, цена растет на 6%. Технический анализ предвещает рост до $2,800. Буллиш настроение трейдеров. 🚀📈
Просмотреть
Виталик Бутерин продает Ethereum во время роста цен
Виталик Бутерин продает Ethereum во время роста цен
📉 Виталик Бутерин снова выводит миллионы долларов из Ethereum, несмотря на свои прогнозы. Вопрос: что дальше? 🤔 #ETH #Бутерин
Просмотреть
Анализ цены Ethereum: $2.7K - следующая цель?
Анализ цены Ethereum: $2.7K - следующая цель?
Обзор: Цена Ethereum стабилизировалась в диапазоне $2,100 - $2,700, но медвежья структура остается. Возможно появление нового восходящего тренда при сохранении уровня $2,100 📈 #Ethereum #криптовалюта
Просмотреть