Shiba Inu: Підвищений ліміт покупки SHIB для клієнтів BitPay

Shiba Inu: Підвищений ліміт покупки SHIB для клієнтів BitPay

Shiba Inu: Клієнти BitPay тепер можуть купувати до $75,000 вартості SHIB за одну транзакцію

Клієнти BitPay в Великобританії та Європейському союзі тепер можуть насолоджуватися вищим лімітом до $75,000 при покупці криптовалют, включаючи Shiba Inu (SHIB).

Згідно з останнім оголошенням, BitPay інтегрував Transak, постачальника платежів Web3, як рішення для входу на ринок.

Інтеграція принесе більш високі ліміти, додаткові способи оплати та збільшену доступність монет для клієнтів BitPay в Об`єднаному Королівстві та Європі, включаючи прихильників Shiba Inu.

Покупка до $75K SHIB за транзакцію

Після партнерства прихильники Shiba Inu в обох регіонах можуть купувати до $75,000 вартості SHIB за одну транзакцію, що є значним покращенням порівняно з попередніми показниками.

Цей крок є значним досягненням для членів спільноти Shiba Inu в Великобританії та ЄС, які бажають накопичувати більше токенів. Ліміт BitPay для покупок SHIB в цих регіонах набагато вищий, ніж ліміт, встановлений для клієнтів з США.

Інші переваги партнерства

Крім покупки до $75,000 вартості SHIB в Об`єднаному Королівстві та Європі, клієнти BitPay в цих регіонах також можуть купувати токен за мінімум $5.

Це дозволить подальше збільшення кількості власників SHIB, оскільки мешканцям цих місць не потрібно руйнувати банк перед здійсненням першої покупки Shiba Inu.

Крім того, клієнти BitPay також матимуть доступ до різноманітних способів оплати на Transak, включаючи GrabPay та GCash.

Окрім Shiba Inu, нові введені функції також застосовуються до понад 175 криптовалют, які підтримуються на BitPay, включаючи Bitcoin, Ethereum, Dogecoin та Litecoin.

BitPay розширює підтримку Shiba Inu

З моменту додавання Shiba Inu до списку підтримуваних активів у грудні 2021 року, провідний криптоплатіжний провайдер BitPay постійно впроваджує нові функції для поліпшення корисності SHIB.

З рішенням BitPay власники Shiba Inu можуть оплачувати свої комунальні рахунки та купувати розкошеві товари, використовуючи SHIB. Користувачі також можуть купувати SHIB через BitPay через різні способи оплати, такі як Moonpay.

Новина надійшла у момент очікування сприятливого тренду для SHIB у спільноті Shiba Inu. Нагадаємо, що недавно Shiba Inu стрімко зросла більш як на 250% за один тиждень.

На той момент Shiba Inu піднялася до приблизно $0.00004500 перед відступом. Дані свідчать, що Shiba Inu подорожчало на 252% за місячними показниками, на 133.9% за двома тижнями та на 10% за останній тиждень. SHIB продається за $0.00003360, що відзначає зростання на 3% за 24 години.

Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Криптожурналист: Coinbase добавляет Zetachain (ZETACHAIN)
Coinbase продолжает расширять свой листинг: на очереди Zetachain (ZETACHAIN). 🚀📈 #Coinbase #Zetachain #криптовалюты
Просмотреть
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавляет Aleo (ALEO) перед решением ФРС
Coinbase добавила Aleo (ALEO) перед решением ФРС 🚀📈🔥. Не инвестиционный совет.
Просмотреть
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Доминирование Uniswap на рынке DEX: $7.09 млрдеженедельный объем
Uniswap лидирует на рынке DEX с еженедельным объемом в $7.09 млрд 💰. PancakeSwap на втором месте, ORCA на третьем, Aerodrome четвертый, Raydium пятый, DODO шестой, Curve седьмой, Camelot восьмой, Thorchain девятый.
Просмотреть
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Физические офисы в Перу для покупки и продажи Bitcoin
Nemo Latam открывает физические офисы в Перу для покупки Bitcoin лицом к лицу, улучшая доступность и доверие к криптовалютам. Это помогает разнообразию и включению в отрасли. Перу показывает высокий интерес к криптовалютам, становясь топ-50 страной по их принятию. 🔥🪙
Просмотреть