BTC та XRP: можливе довге стискання на ринку

BTC та XRP: можливе довге стискання на ринку

Попередження про довге стискання: BTC та XRP можуть ретрейсити на ці рівні

Обсяг відкритого інтересу в криптовалюті стрімко виросло до рекордної висоти, приносячи велику волатильність на деривативних та спот-ринках. Трейдери ставлять на результат криптовалют, таких як Bitcoin (BTC) та XRP, залишаючи позиції за собою, загрожуючи ліквідаціями.

Зокрема, поточний биковий нахил підштовхував жадобу трейдерів та спонукав до відкриття довгих позицій. Ця тенденція набирає силу, і кілька індикаторів свідчать про можливе довге стискання для найбільш торгованих активів.

Finbold звернувся до різних джерел та виявив відповідні сигнали про довге стискання на ринку, з особливою увагою до провідної криптовалюти, Bitcoin. Відкритий інтерес та ставки фінансування Bitcoin (BTC) на рекордних висотах

Зокрема, відомий крипто-журналіст Колін Ву повідомив про рекордний обсяг у $33,94 мільярда відкритих контрактів Bitcoin. Це позначає новий рекордний максимум (ATH), більше ніж на $10 мільярдів вище за попередній ATH у $23,04 мільярда відкритого інтересу в BTC.

Таким чином, Bitcoin досягнув попередньої високої позиції в листопаді 2021 року, якраз в кінці попереднього циклу підйому.

Більше того, ставка фінансування провідної криптовалюти на основних біржах також встановила нові рекорди. Таким чином, така завищена ставка фінансування збільшує загрозу довгого стискання через екстремальні дисбаланси.

Ліквідність пулів на місячній тепловій карті ліквідацій CoinGlass вказує на $50,000 як ймовірну ціль ретрейсменту у випадку довгого стискання. Однак, Bitcoin формує підтримку ціни на рівні $69,000, як колишній рекордний максимум та опір.

XRP

Дивлячись на стан ліквідації інших криптовалют, XRP вибивається як друга найбільш ймовірна криптовалюта для довгого стискання. Проте, його пули ліквідності виявилися значно меншими, ніж у Bitcoin; отже, не визначено.

XRP може ретрейсити до рівня ціни $0.5, якщо маркетмейкери полюють на ці довгі позиції.

У підсумку, Bitcoin та XRP торгувалися на рівнях $73,000 та $0.685 на момент публікації, відповідно. За відповідних умов можливе падіння обох криптовалют до рівнів $50,000 та $0.50.

Проте, крипто-ландшафт непередбачуваний та високовольатильний, що означає, що сценарій може змінитися у будь-який момент. Позитивні новини та розвиток можуть утримувати ці проекти на високому рівні на цьому тижні, підтримуючи вищі ціни замість нижніх. Інвестори повинні торгувати обережно та уникати перенавантаження в будь-якому напрямку.

Увага: Вміст на цьому сайті не повинен розглядатися як інвестиційні поради. Інвестування є спекулятивним. При інвестуванні ваш капітал знаходиться під ризиком.

Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
🔍📰 Активация древних кошельков Bitcoin 2009 года привлекла внимание, сумма 2400 BTC на $141 млн была потрачена, вызывая интерес у криптосообщества. 🤔💰🔗
Просмотреть
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO предвещают возможную остановку ралли биткойна после достижения отметки $64K. Социальные метрики говорят о возможной коррекции на фоне спекуляций вокруг действий ФРС. После краткосрочного роста до $64K, биткойн вернулся к $63K. Рынок готовится к возможному откату из-за высоких уровней FOMO.📉🔍
Просмотреть
Биткоин и золото: причины роста
Биткоин и золото: причины роста
🔥 Биткоин и золото растут благодаря увеличению ликвидности, расширению балансов центральных банков и снижению ставок ФРС. Оба актива достигли новых рекордов, подтверждая свою прибыльность в текущей экономической ситуации. 💰📈🌟
Просмотреть
Прогноз цены на биткоин от Роберта Кийосаки
Прогноз цены на биткоин от Роберта Кийосаки
Роберт Кийосаки прогнозирует, что биткоин достигнет 1 миллиона долларов к 2023 году. Он также утверждает, что ИИ изменит мир денег. Кийосаки рекомендует инвестировать в биткоин и драгоценные металлы из-за национального долга США. Рост биткоина на 7,6% связан с сокращением процентной ставки Федеральной резервной системой. 📈💰 #биткоин #Кийосаки
Просмотреть