Біткойн може досягти $80,000 – аналітики€™.

Біткойн може досягти $80,000 – аналітики€™.

Біткойн до $80,000: Показник BTC сигналізує про наступну ключову ціль

Біткойн, найбільша криптовалюта за капіталізацією, продовжила свій недавній розвиток, виходячи за межі $73,000, щоб встановити новий історичний максимум. Ціна біткойну зросла на 0,97% до $72,486 за даними CoinMarketCap. Раніше вона досягла історичного максимуму у розмірі $73,709 під час сьогоднішньої торгівельної сесії.

З кожним зростанням ціни інвестори та аналітики з нетерпінням очікують наступної ключової цілі для підйому біткойну.

Наразі увага зосереджена на рівні $80,000, який може виступити як психологічний бар`єр для ціни BTC; проте, бикові індикатори підказують, що біткойн має потенціал перевершити цей рівень та налаштувати свій погляд на ще вищі цілі.

Популярний показник BTC вказує на те, що біткойн може рухатися в бік $80,000, з рівнем $83,000 визначеним як наступна ключова ціль.

За словами аналітика з криптовалют Алі, наступна ключова цінова ціль для BTC складає $83.035, як це вказано в Показниках Цін на MVRV Біткойна.

Згідно з #Bitcoin MVRV Pricing Bands, наступна ключова цінова ціль для $BTC — $83.035! pic.twitter.com/Qc8QA62LmZ — Ali (@ali_charts) 12 березня 2024

Показники Цін MVRV Біткойна, які базуються на `Ринковій Вартості до Реалізованої Вартості` (MVRV), співвідношення експертіза шляхом поділу ринкової капіталізації біткойна на його реалізовану капіталізацію, вказують на те, що $83,000 може бути наступною ключовою ціллю для біткойна. Преміса полягає в тому, що якщо біткойн успішно подолає бар`єр у $80,000, $83,000 може бути наступним важливим рівнем опору для подолання. Чи досягає біткойн ринкового піку?

За поточними оцінками, до біткойн-поділання, яке ймовірно відбудеться у квітні, залишилося приблизно 36 днів. Очікування зростають перед цією подією, яку сприймають як бікову для ціни біткойна.

За словами Алі, після біткойн-поділання 2012 року, BTC досягнув піка через 367 днів. Відбулося підйом до ринкового піку через 526 днів після поділання 2016 року, в той час як на поділання 2020 року BTC знадобилося 547 днів для досягнення ринкового піку.

Алі виводить, що історичні шаблони вказують на те, що біткойн може бути ще далеко від досягнення ринкового піку, хоча він не виключає дрібних спадів увесь шляхом.

Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
🔍📰 Активация древних кошельков Bitcoin 2009 года привлекла внимание, сумма 2400 BTC на $141 млн была потрачена, вызывая интерес у криптосообщества. 🤔💰🔗
Просмотреть
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO предвещают возможную остановку ралли биткойна после достижения отметки $64K. Социальные метрики говорят о возможной коррекции на фоне спекуляций вокруг действий ФРС. После краткосрочного роста до $64K, биткойн вернулся к $63K. Рынок готовится к возможному откату из-за высоких уровней FOMO.📉🔍
Просмотреть
Биткоин и золото: причины роста
Биткоин и золото: причины роста
🔥 Биткоин и золото растут благодаря увеличению ликвидности, расширению балансов центральных банков и снижению ставок ФРС. Оба актива достигли новых рекордов, подтверждая свою прибыльность в текущей экономической ситуации. 💰📈🌟
Просмотреть
Прогноз цены на биткоин от Роберта Кийосаки
Прогноз цены на биткоин от Роберта Кийосаки
Роберт Кийосаки прогнозирует, что биткоин достигнет 1 миллиона долларов к 2023 году. Он также утверждает, что ИИ изменит мир денег. Кийосаки рекомендует инвестировать в биткоин и драгоценные металлы из-за национального долга США. Рост биткоина на 7,6% связан с сокращением процентной ставки Федеральной резервной системой. 📈💰 #биткоин #Кийосаки
Просмотреть