Bitcoin: перспективи після краху 2020 року

Bitcoin: перспективи після краху 2020 року

Bitcoin піднявся на $70 тис. від краху березня 2020 року

Чотири роки тому світ був шокований новинами про COVID-19, який призвів до краху всіх фінансових ринків у всьому світі, включаючи Bitcoin (BTC).

З того часу Bitcoin пройшов повний ринковий цикл. Спочатку він вирос до $69,000 у 2021 році, а потім до $15,400 у 2022 році, консолідувавшись у 2023 році. Зараз, передбачається, що новий биковий ринок знаходиться на початкових етапах, з BTC виходячи за свої попередні максимуми.

Зокрема, передова криптовалюта торгувалася найнижче на рівні $3,883 13 березня 2020 року, під час того, що пізніше стало відомо як `крах COVID`. Точно через чотири роки, 13 березня 2024 року, Bitcoin торгується на рівні $73,227. Майже на $70,000 вище, ніж торгувався на момент краху, з приблизно 1,750% прибутком.

Аналіз ціни Bitcoin в 4-річному циклі

Ретроспективний погляд на 4-річний цикл Bitcoin, відомий також як цикл половинування, дає цінні відомості про минулу та майбутню винагороду.

Зокрема, крах 2020 року стався за два місяці до половинування блока на Лютий 11. Майнери Bitcoin очікують половинування на 21 квітня на цей раз, що означає, що залишилось лише один місяць до події.

Отже, якщо взяти половинування як наш пункт відліку, Bitcoin вже почав відновлюватися від краху березня на цій стадії в минулому.

Однак ландшафт криптовалют, макроекономіка й навіть цінова дія Bitcoin в цілому досить відрізняються від чотирьох років тому. З 2020 по 2024 рік: Що змінилося за чотири роки?

Зараз є більше конкуренції серед надійних криптовалют, і світова економіка балансує високими процентними ставками й проблемами інфляції, що спадково отримала від краху COVID-19.

Більше технічних показників на ціновій діаграмі Bitcoin показують, наскільки відмінний цей цикл половинування від попередніх. Тижневий індекс відносної сили (RSI) перебував вище перепроданої лінії з минулого року, що не відбувалося у 2020 році.

Раніше, на проміжній стадії бикового ринку, RSI перетинала зону перепроданості лише наприкінці 2020 року, місяці після половинування. Подібно до цього, Bitcoin переривав свій попередниківський історичний максимум лише наприкінці 2020 року.

Загалом, перша криптовалюта показала видатний результат за останні чотири роки. Таке досягнення робить BTC одним з найкращих активів у світі та міцним сховищем вартості.

Проте інформація з попереднього циклу вказує на те, що цього разу може все бути інакше, і ринку слід уникати використання минулого виступу як напрямку для майбутнього. Крипторинок дуже непередбачуваний, тому інвесторам криптовалют постійно потрібно переглядати свої стратегії та тези.

Відмова від відповідальності: Вміст на цьому сайті не повинен розглядатися як інвестиційні поради. Інвестування - це спекулятивно. При інвестуванні ваш капітал знаходиться під ризиком.

Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
🔍📰 Активация древних кошельков Bitcoin 2009 года привлекла внимание, сумма 2400 BTC на $141 млн была потрачена, вызывая интерес у криптосообщества. 🤔💰🔗
Просмотреть
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO предвещают возможную остановку ралли биткойна после достижения отметки $64K. Социальные метрики говорят о возможной коррекции на фоне спекуляций вокруг действий ФРС. После краткосрочного роста до $64K, биткойн вернулся к $63K. Рынок готовится к возможному откату из-за высоких уровней FOMO.📉🔍
Просмотреть
Биткоин и золото: причины роста
Биткоин и золото: причины роста
🔥 Биткоин и золото растут благодаря увеличению ликвидности, расширению балансов центральных банков и снижению ставок ФРС. Оба актива достигли новых рекордов, подтверждая свою прибыльность в текущей экономической ситуации. 💰📈🌟
Просмотреть
Прогноз цены на биткоин от Роберта Кийосаки
Прогноз цены на биткоин от Роберта Кийосаки
Роберт Кийосаки прогнозирует, что биткоин достигнет 1 миллиона долларов к 2023 году. Он также утверждает, что ИИ изменит мир денег. Кийосаки рекомендует инвестировать в биткоин и драгоценные металлы из-за национального долга США. Рост биткоина на 7,6% связан с сокращением процентной ставки Федеральной резервной системой. 📈💰 #биткоин #Кийосаки
Просмотреть