Індія розмістила документи на блокчейні

Індія розмістила документи на блокчейні

Індія розмістити документи на блокчейні

Індія підтвердила, що вона не проти технології блокчейн. Тепер країна розмістила документи з дев`яти федеральних установ і провінційних урядів на ланцюгу.

Веб-сайт blockchain.gov.in, який керується Національним Інформаційним Центром (NIC), підключив 19 відомств, включаючи Верховний Суд.

  • Документи походять з шести провінційних урядів і трьох федеральних урядових відомств — Центральної Ради Вторинної Освіти (ЦРВО), Міністерства Справ Споживачів та Міністерства Справедливості.
  • Сайт перелічує документи, такі як освітні сертифікати, земельні записи та ланцюги поставок ліків, які були розміщені на блокчейн. На момент 9 березня ЦРВО розмістив один із найбільших кількість документів на блокчейн — 1,71,24,672 — у той час як цілих 43 документи є від Верховного Суду, згідно з веб-сайтом.
  • Кілька провінційних урядів також розмістили свідоцтва про реєстрацію нерухомості та навіть скарги на поліцію на блокчейн, щоб стримати фальсифікацію документів та маніпулювання. Це значний зворот у найбільшій демократії світу, яка традиційно покладається на важкі паперові роботи для адміністративної роботи та зберігання записів.

Згідно з звітом Deloitte, підхід на основі блокчейну може підвищити ефективність обробки транзакцій та зменшити, якщо не повністю уникнути шахрайства.

Національна стратегія

Індія опублікувала `Національну стратегію щодо блокчейну` у грудні 2021 року, в якій вказано, як вона планує використовувати переваги цієї нової технології.

`Характеристики блокчейну, такі як докази змін, операції на основі консенсусу та захищене зберігання даних, є ключовими драйверами для її впровадження в різних секторах`, - зазначено у документі стратегії.

  • Національна Корпорація Платежів Індії (NPCI), загальна організація для здійснення роздрібних платежів та розрахунків, недавно уклала угоду з Індійським Інститутом Науки (IISc), Бангалор, для проведення спільних досліджень з блокчейну та штучного інтелекту (ШІ).
  • `Оскільки наша нація просувається в напрямку цифрової стійкості, ми визнаємо значний потенціал для досліджень у глибоких технологіях, таких як блокчейн та ШІ, для подальшого покращення платіжного ландшафту`, - сказав головний технолог NPCI Вішал Канваті.

Хоча Індія ставить обережний підхід до торгівлі цифровими активами, Голова Резервного Банку Індії Шактіканта Дас сказав минулого тижня, що центральний банк нічого не має проти блокчейну.

`Ми самі використовуємо технологію блокчейну щодо нашої цифрової валюти центрального банку. Тому основна технологія це зовсім інша річ, яка повинна розвиватися`, - сказав Дас.

Також Міністр Фінансів Нірмала Сітхараман сказала, що використання технології блокчейну збільшиться приблизно на 46% в найближчі роки.

`[Блокчейн] дає нам так багато можливостей. Його можна використовувати у так багатьох різних способах. Тому ми не проти технології`, - сказала Сітхараман.

Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть
Новая служба удаленного вызова процедур блокчейна Google Cloud
Новая служба удаленного вызова процедур блокчейна Google Cloud
Google Cloud представил новую службу удаленного вызова процедур блокчейна для web-разработчиков, упрощая взаимодействие с данными Ethereum. Совместима с JSON-RPC, обеспечивает быстрые ответы и бесплатный уровень до 100 запросов в секунду. 🔥🌐 #GoogleCloud #блокчейн
Просмотреть