Новий інтерактивний проєкт Smile Club Black Mirror

Новий інтерактивний проєкт Smile Club Black Mirror

Сьогодні відбулось відкриття Smile Club Black Mirror, передового спільного проекту Pixelynx, Animoca Brands та Banijay Brands, що тепер доступний на Base.

Вдихновившись адаптацією серії «Nosedive», Smile Club пропонує революційне поєднання цифрових колекцій та захопливого наративу. Фанатам запропоновано виготовляти своїх персонажів та вирушати в квести для досягнення прагненого рейтингу від 5 зірок, зараховуючи SMLE бали.

Цей інноваційний проєкт поєднує колекціонування, цифрові враження та прямий епізодичний контент. Перший пілотний епізод, розроблений у партнерстві з BasedAF, обіцяє занурити користувачів у світ, де їхні дії можуть вплинути на майбутні епізоди.

Зірковий Запуск

Подорож розпочалася з вражаючого шоу, учасниками якого були знаменитості, такі як Transmoderna, Dixon, deadmau5, Richie Hawtin та інші, які були представлені на Таймс Сквер. Кампанія натякала на роль соціальних рейтингів та системи оцінювання, заздалегідь визначаючи сценарій для соціальних викликів, інтерактивних квестів та ексклюзивних винагород.

В суспільстві, що проживає за рахунок статусу, ранні учасники отримають найбільші винагороди. Накопичуйте бали, щоб піднятися по соціальній драбині, а ранні мінтори матимуть найвищий статус та отримують переваги від системи винагород SMLE.

Перший пілотний епізод, співпраця з BasedAF, віртуальним каналом виробництва, вийшов на екрани цього тижня, демонструючи потенціал Smile Club по охопленню різних медіа та завойовання глобальної аудиторії. Цей інноваційний підхід пропонує нове бачення цифрових колекцій, де користувачі можуть виготовляти персонажів, брати участь у квестах та потенційно формувати майбутні епізоди.

Перегляньте: https://x.com/BasedAF_/status/1766544041498251585?s=20

Приєднуйтесь до Smile Club на Base та станьте частиною культурного явища. Мінтуйте свого персонажа та вирушайте во Всесвіт Smile Club у пошуках п`ятизіркової долі. Навіть якщо ви не можете отримати Smile Pass, зареєструйтеся для безкоштовного Smile ID для отримання доступу до системи вражень та винагород. Повна колекція динамічно адаптується, відображаючи ваш персонаж та соціальний статус, змінюючись залежно від участі в нових квестах, творіннях та інтеракціях зі спільнотою.

Не втрачайте свій шанс бути частиною історичного проєкту, який розширює межі культури колекціонування, фандому та інтерактивного розвагового вмісту.

Про PIXELYNX

PIXELYNX був заснований у 2020 році Індером Фуллом та відомими музикантами та технологами Джоелом Циммерманом, відомим як deadmau5, Річі Хавтіном, відомим як Plastikman, а також візіонерами музичної індустрії Беном Тернером (Graphite; IMS: Міжнародна музична конференція; AFEM: Асоціація електронної музики) та Діном Вілсоном (Seven20 Entertainment; mau5trap). Компанія, що базується в Лондоні та Лос-Анджелесі, спрямована на створення розважальної екосистеми, яка спрямована на перетворення способу, яким творці взаємодіють та будують зі своїми фанами через мережу інтерактивних вражень.

Twitter: @PIXELYNX + @blackmirror_xp + @korus_ai | Instagram: @pixelynx_io

Про Banijay Brands

Banijay Brands, частина медіа-імперії Banijay, контролює права на брендове ліцензування деяких найбільш високопрофільних та креативних ІП в світі. Від розважальних та авторських програм до анімації та ігрових шоу, різноманітний портфель Banijay пропонує комерційні можливості у різних категоріях. Banijay налічує понад 120 виробничих компаній у 22 країнах та мультижанровий каталог, який нараховує понад 146 000 годин оригінального видовищного програмування.

З неперевершеними комерційними можливостями, Banijay Brands оживляє історії та бренди групи через товари для споживачів, живі враження та ігрові продукти. Заснований на незалежності, творчій свободі, підприємництві та комерційному мисленні, компанія, створена у 2008 році, діє під керівництвом генерального директора Марко Бассетті.

Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Новое партнерство Nimble Network и Artela: инновации в области искусственного интеллекта
Nimble Network и Artela объявили партнерство для развития искусственного интеллекта и блокчейна. Nimble Network предлагает платформу для создания и продажи AI агентов. Artela использует технологию EVM++ для создания гибких dApps. Партнерство усилит взаимодействие AI агентов с блокчейном Artela, открывая новые возможности для разработчиков и пользователей. 🚀🤖 #Nimble #Artela #партнерство
Просмотреть
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
Влияние сети Regulated Liability Network на финансы Великобритании
RLN меняет финансы Великобритании, снижает мошенничество и обеспечивает инновации, интегрируя блокчейн. Поддерживает ЦБЦД и токенизированные активы. RLN - шаг к долгосрочным инновациям в банковской сфере. 🔗💰🇬🇧
Просмотреть
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC для упрощения разработки Web3
Google Cloud представил сервис Blockchain RPC, совместимый с Ethereum, упрощая разработку web3. Сервис обеспечивает масштабируемость и поддержку других цепочек. 🔗🌐
Просмотреть
Новая служба удаленного вызова процедур блокчейна Google Cloud
Новая служба удаленного вызова процедур блокчейна Google Cloud
Google Cloud представил новую службу удаленного вызова процедур блокчейна для web-разработчиков, упрощая взаимодействие с данными Ethereum. Совместима с JSON-RPC, обеспечивает быстрые ответы и бесплатный уровень до 100 запросов в секунду. 🔥🌐 #GoogleCloud #блокчейн
Просмотреть