Нове відео: Дрейк та Майкл Сейлор про біткоїн

Нове відео: Дрейк та Майкл Сейлор про біткоїн

Репер Дрейк публікує відео Майкла Сейлора про біткоїн для своїх 146 мільйонів фоловерів у Instagram

Граммі-переможець музикант Дрейк опублікував кліп Майкла Сейлора, який говорив про біткоїн, на своєму обліковому записі Instagram у вівторок.

Репер раніше був активним у цифровому просторі активів, коли він зробив ставки на Супербоул 2022 року через біткоїни та як посланник на криптогемблінговому сайті Stake.

Канадський репер Дрейк у вівторок поділився кліпом інтерв`ю Майкла Сейлора на CNBC на своєму обліковому записі Instagram, досягнувши понад 146 мільйонів фоловерів.

Дрейк, який використовує нік `champagnepapi` у цьому додатку для соціальних мереж, перепостив кліп від bitcoin_memes_daily з підписом `Майкл Сейлор про біткоїн`.

Сейлор у понеділок розповів на CNBC, що біткоїн `з`їсть` золото, оскільки це вищий актив. У кліпі, опублікованому Дрейком, він специфічно говорив про використання біткоїну як засобу збереження вартості, а не як засіб обміну.

Залучення відомостей до криптовалют було трендом під час останнього бул-ранку, включаючи тепер відому рекламу FTX Супербоул Ларрі Девіда - якого він пізніше пошкодував. Однак на цей раз не було занадто багато відомостей та впливових осіб, які б шилили криптовалюту широкій аудиторії. Публікація Дрейка, ймовірно, позначила б одне з перших масштабних рекламних кампаній будь-якого виду під час цього бул-ранку і може зацікавити роздрібних інвесторів повернутися на ринок цифрових активів.

Репер, який отримав премію Граммі, раніше був активний в секторі криптовалюти як посланник на сайті гемблінгу з криптовалютою Stake. Він також зробив серію ставок на Супербоул 2022 року, використовуючи біткоїни.

Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
Древние траты биткоинов: анализ 48 блоков 2009 года.
🔍📰 Активация древних кошельков Bitcoin 2009 года привлекла внимание, сумма 2400 BTC на $141 млн была потрачена, вызывая интерес у криптосообщества. 🤔💰🔗
Просмотреть
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO и остановка ралли биткойна
Высокие уровни FOMO предвещают возможную остановку ралли биткойна после достижения отметки $64K. Социальные метрики говорят о возможной коррекции на фоне спекуляций вокруг действий ФРС. После краткосрочного роста до $64K, биткойн вернулся к $63K. Рынок готовится к возможному откату из-за высоких уровней FOMO.📉🔍
Просмотреть
Биткоин и золото: причины роста
Биткоин и золото: причины роста
🔥 Биткоин и золото растут благодаря увеличению ликвидности, расширению балансов центральных банков и снижению ставок ФРС. Оба актива достигли новых рекордов, подтверждая свою прибыльность в текущей экономической ситуации. 💰📈🌟
Просмотреть
Прогноз цены на биткоин от Роберта Кийосаки
Прогноз цены на биткоин от Роберта Кийосаки
Роберт Кийосаки прогнозирует, что биткоин достигнет 1 миллиона долларов к 2023 году. Он также утверждает, что ИИ изменит мир денег. Кийосаки рекомендует инвестировать в биткоин и драгоценные металлы из-за национального долга США. Рост биткоина на 7,6% связан с сокращением процентной ставки Федеральной резервной системой. 📈💰 #биткоин #Кийосаки
Просмотреть