Цена Ethereum Name Service (ENS) быстро растет, преодолевая уровни поддержки. Прогноз цены ENS: Достижима ли цена $50?

Цена Ethereum Name Service (ENS) быстро растет, преодолевая уровни поддержки. Прогноз цены ENS: Достижима ли цена $50?

Ціна Ethereum Name Service (ENS) стрімко зросла протягом останніх двох днів і досягла позначки майже $25 сьогодні.

Цей ріст спричинив прорив по діагональним та горизонтальним рівням підтримки. ENS Нарешті Виходить За Межі

Ціна ENS протягом довгого часу знаходилася під діагональною лінією тренду спадання з січня 2022 року. Це зниження призвело до мінімуму у $6,65 у жовтні 2023 року. Ціна ENS зросла з того часу, різко прискоривши темп зростання протягом останніх двох тижнів.

Цей рух вперед призвів до прориву з діагонального рівня підтримки цього тижня, який тривав 710 днів. Це зростання призвело до позначки $24,96 сьогодні, переведеної на горизонтальну зону підтримки. Графік тижневого курсу ENS/USDT. Джерело: TradingView

В оцінці ринкових умов трейдери використовують RSI як індикатор моментуму для визначення того, чи ринок перекуплений, чи перепроданий, і того, чи копітувати або продавати актив.

Якщо показник RSI перевищує 50 і тенденція є вище, воли всередині мають перевагу, але якщо показник менше 50, то навпаки. Тижневий показник RSI зростає і перевищує 50, що є ознакою хмарної тенденції. Прогноз ціни ENS: Чи досяжний $50?

Технічний аналіз за добовим періодом вказує на те, що тенденція ENS є хмарною, але найближче максимальне значення може бути досягнуто незабаром. Це стосується лічильників і показників RSI.

Технічні аналітики використовують теорію Елліота для визначення напрямку тенденції, вивчаючи повторювані довгострокові цінові шаблони та психологію інвесторів.

Лічильники показують, що ENS знаходиться у третій хвилі п`ятихвильового руху вгору. Третя хвиля має ширину, яка в 4,61 рази перевищує довжину першої хвилі. Це часто є найбільшим розширенням.

Трейдер криптовалюти EliZ відмітив велике зростання ENS і посміхнувся, що скоро з`явиться `ENS ETF`.

Недостатнє зростання показника RSI щоденно також свідчить про те, що максимальне значення може бути близьким, так само як і те, що ENS торгується в горизонтальній зоні підтримки.

Таким чином, ціна ENS може скоригуватися на 25% до рівня підтримки відсотку від Fib на рівні $18. Графік денного курсу ENS/USDT. Джерело: TradingView

Незважаючи на цей бажання корекції ціни ENS у найближчий час, закриття вище $24 може спричинити зростання попередніх 75% до наступної підтримки на рівні $40.

У зв`язку з рекламаційними положеннями Trust Project, ця стаття із аналізу ціни носить інформаційний характер та не повинна розглядатися як фінансовий або інвестиційний навіть. BeInCrypto зобов`язаний до точного та непристрасного звітування, але ринкові умови можуть змінюватися без попереджень. Перед здійсненням фінансових рішень завжди проводьте свої власні дослідження та проконсультуйтеся з фахівцем. Зверніть увагу, що було оновлено наші Умови та політика конфіденційності та Відмови від застережень.

Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Альткоины: сезон нагрева ФРС. Il Capo оценивает перспективы.
Об альткоинах: Il Capo отмечает, что альткоины показывают бычьи сигналы, но сезон еще не начался. Индекс остальных дал первые указания, еще нужно подтверждение. Возможно начало роста. 📈🔍
Просмотреть
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Токены для альтсезона 2024: SUI, FTM, IMX, AERO, SOL, OM, ARV, RUNE, RNDR, CROWN, SUPER
Инвесторы готовятся к альтсезону с SUI, FTM, IMX, AERO, SOL и другими токенами. Нойнер рекомендует следить за Японией. 📈🚀#криптовалюты #альтсезон
Просмотреть
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024: отчет
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024: отчет
Прогнозные рынки криптовалют на $1,4 млрд в 2024 году. Polymarket и Azuro развивают сектор, предлагая ставки на события и спорт. Переход на блокчейн повышает прозрачность и интерес. Проблемы с ликвидностью и регулированием. Крипто-рынок ожидает дальнейшего роста. 🙂📈
Просмотреть
Виталик Бутерин и риски плутократии в управлении блокчейном
Виталик Бутерин и риски плутократии в управлении блокчейном
Виталик Бутерин исследует риски плутократии в управлении на основе токенов. Он рассматривает связь между координацией и крипто-экономикой, подчеркивая необходимость гибридных моделей управления. Будущее управления блокчейном - сбалансированное сочетание экономических и политических принципов. ⚖️🔗🔒
Просмотреть